Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν θα κάνει αλλαγές ο Μαρτίνς

Δεν θα κάνει αλλαγές ο Μαρτίνς
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 12:45

Δεν έχουμε ιδέα από πού προκύπτει η συζήτηση για… ροτέισον στο ματς με τη Λαμία. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον σημερινό (15:00) αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα και με την πρέπουσα προσοχή. Και τα παραπάνω δεν «λένε»… ροτέισον. Λένε «ΒΑΣΙΚΟΙ». Τελευταίο ματς πρωταθλήματος για το 2021 και ζητούμενο το +11. Θα πάμε με βασικούς λοιπόν.

Δεν αναμένουμε αλλαγές στην 11άδα του Μαρτίνς, το μεσημέρι. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα του δεν μπορεί σήμερα να συμβιβαστεί με τίποτα περισσότερο από τη νίκη. Και για να έρθει αυτή, η ομάδα πρέπει να έχει στην ψυχολογία της ότι δίνει ένα σοβαρό ματς. Το ροτέισον, οι δοκιμές και τα πειράματα αποδυναμώνουν αυτή τη σκέψη. Αυτομάτως, λοιπόν, η συζήτηση για ροτέισον τελειώνει εδώ. Ο Ολυμπιακός θα πάνε να κοντράρει τη Λαμία πλήρης και με φουλ επιθετική διάθεση, όπως κάνει πάντα.

Η πιο πιθανή 11άδα, με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, είναι με τον Βατσλίκ στο τέρμα, τους Λαλά, Όλεγκ και Σωκράτη-Σισέ στην άμυνα. Τους Εμβιλά-Μπουχαλάκη-Αγκιμπού στον άξονα και τους Μασούρα-Λόπες στα άκρα. Στην επίθεση τον Ελ Αραμπί. Ξαναλέμε, πιθανή 11άδα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μια-δυο διαφοροποιήσεις, τύπου Γκάρι, Ονιεκουρού ή Τικίνιο. Αλλά μέχρι εκεί. Μαζεμένα.

Διαβάστε επίσης