Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βατσλίκ: «Θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα ένα γκολ»

Βατσλίκ: «Θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα ένα γκολ»
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 18:15

Πολλές ευκαιρίες έχασε ο Ολυμπιακός στην αρχή του παιχνιδιού και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο γκολ, δήλωσε ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα κρατάει τους τρεις βαθμούς και τώρα συγκεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Τέλος, όσον αφορά τις κόρες του, δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος που βρίσκονται στην Ελλάδα και πως είναι και οι δύο φαν του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά είχαμε πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούμε να βάλουμε ακόμα ένα γκολ. Στη συνέχεια δεν τα καταφέραμε, στα τελευταία 15 λεπτά δυσκολευτήκαμε. Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό».

Για το παιχνίδι και το γκολ: «Ήταν πολύ δύσκολα μετά τη φάση της Λαμίας. Ευτυχώς ο Ελ Αραμπί κατάφερε να σκοράρει».

Για τα παιδιά του: «Είναι πολύ ευτυχισμένος που είναι εδώ οι κόρες μου. Για τη μικρή είναι η πρώτη χρονιά που με βλέπει, η μεγάλη με έχει ξαναδεί στο γήπεδο».

Για το τί ομάδα υποστηρίζουν οι μικρές: «Είναι και οι δύο φαν του Ολυμπιακού, βέβαια έχουν αρκετή εμπειρία στα γήπεδα. Η μεγάλη γεννήθηκε στην Ισπανία, και η μικρή στην Ελβετία».

Διαβάστε επίσης