Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παπασταθόπουλος: «Να κερδίσω ό,τι μπορώ με τον Ολυμπιακό»

Παπασταθόπουλος: «Να κερδίσω ό,τι μπορώ με τον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 17:51

Σημαντικοί είναι αυτοί οι 3 βαθμοί για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε πως η ομάδα κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ όσον αφορά τον Μανωλά, ανέφερε πως είναι καλός παίκτης και πως θα βοηθήσει την ομάδα.

Ακόμη, δήλωσε πως θέλει να κερδίσει ό,τι μπορεί με τον Ολυμπιακό και να κάνει και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ενώ τόνισε πως νιώθει πολύ καλά. Όσον αφορά την Αταλάντα, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα δώσει το 100%, ενώ τέλος τόνισε πως σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό

Για το ματς: «Όταν δίνεις την ευκαιρία σε μία ομάδα που έρχεται αν τα παίξει όλα για όλα μπορείς και να το πληρώσεις».

Για τα πολλά παιχνίδια: «Σίγουρα είναι πολλά τα παιχνίδια, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Κερδίσαμε, συνεχίζουμε, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερη απόδοση. Σημαντικοί αυτοί οι βαθμοί, έρχεται και το παιχνίδι του Κυπέλλου που είναι επίσης σημαντικό. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Δεν υπάρχει κούραση, είμαστε ομάδα που μπορεί να βασιστεί σε πολλούς παίκτες. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση».

Για τον Μανωλά: «Σημαντική προσθήκη. Ο Μανωλάς πέρα από τη σχέση που έχουμε είναι καλός παίκτης. Το έχει αποδείξει η αξία του στο εξωτερικό. Τον περιμένουμε να είναι 100% έτοιμος και να μας βοηθήσει. Τον περιμένουμε ώστε να δείξει πόσο πεινασμένος είναι».

Για το αν είναι ευχαριστημένος: «Όταν ήρθα ήθελα να κερδίζω και να προσφέρω. Πιστεύω να έχω δείξει κάποια πράγματα, θέλω να διανύσω τον χρόνο του συμβολαίου, να κερδίσω ό,τι μπορώ με τον Ολυμπιακό και γιατί όχι μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Νιώθω καλά εκτός από τον πρώτο μήνα μετά την αποχή που δεν ήμουν στα καλύτερα μου. Νιώθω πολύ καλά και αυτούς τους 10 μήνες έχω κάνει πάνω από 40 παιχνίδια. Θέλω να δώσω και παραπάνω».

Για το ματς με την Αταλάντα: «Είναι μία ομάδα που παίζει το ίδιο σύστημα όταν έπαιζα εγώ στη Τζένοα. Θα είναι δύσκολα ματς. Εμείς θέλουμε αυτή την στιγμή αν μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%. Αν πάει καλά το πρώτο παιχνίδι, αυξάνονται οι πιθανότητες για το δεύτερο. Θα μιλήσουμε με τον Γκασπερίνι όταν παίξουμε. Ήταν ο πρώτος μου προπονητής στην Ιταλία και με βοήθησε πάρα πολύ».

Για την Εθνική: «Θέλω να πω ότι λείπω 2,5 χρόνια. Στην Εθνική μετά από αυτά που έγιναν που δεν έχω μιλήσει γιατί δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Κώστα και τι θέλει να κάνει. Είναι σε άλλη ηλικία, μπορεί να προσφέρει. Αυτήν την στιγμή εγώ αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό και δεν έχω σκεφτεί κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή.

Θέλω να πω ότι αυτήν την στιγμή δεν σκέφτομαι την Εθνική, σκέφτομαι μόνο τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα από την στιγμή που θα υπάρξει νέος προπονητής στην Εθνική και θέλει να μιλήσει μαζί μου, θα του πω τις σκέψεις μου και στο τέλος θα υπάρξει μία κατάληξη. Εγώ θέλω να πω ότι όταν ξεκίνησε όλο αυτό και ήταν άδικο, απλά υπήρξε σιωπή, κάθισα στην άκρη και αυτό κάνω και τώρα. Είναι μακριά η αλήθεια από αυτό που έχει συμβεί. Κάποια στιγμή θα μιλήσω».

Για τη νέα χρονιά: «Η καινούργια χρονιά θέλω να φέρει υγεία. Να βρούμε την κανονικότητα μας ως κόσμος. Ο Θεός μου έχει δώσει πράγματα και τον ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης