Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε σύγχυση ο ΠΑΟΚ... Άλλα λέει ο Λουτσέσκου, άλλα οι παίκτες!

Σε σύγχυση ο ΠΑΟΚ... Άλλα λέει ο Λουτσέσκου, άλλα οι παίκτες!
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 23:16

Σύγχυση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, και αυτό είναι ολοφάνερο και από τις δηλώσεις των Λουτσέσκου και Κούρτιτς. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης, ευστοχώντας σε δύο πέναλτι, με τον Λουτσέσκου να δηλώνει μετά το παιχνίδι πως, «...είχαμε ευκαιρίες πριν από το τέρμα το νικητήριο, αυτό που με τρελαίνει όμως περισσότερο και δεν μπορώ να εξηγήσω και να διαχειριστώ είναι το πώς δεχόμαστε τέτοια εύκολα γκολ».

Έκανε λόγο, λοιπόν, για το μεγάλο αμυντικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πως... τον τρελαίνει το ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ... Κάπου εκεί έρχεται και η μυθική δήλωση του Κούρτιτς...

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος με τα πέναλτι διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, δήλωσε μετά το παιχνίδι πως «...δεν μας απασχολεί ότι δεχόμαστε πολλά γκολ. Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μην δεχόμαστε πολλά γκολ. Δεν με νοιάζει όμως να δεχόμαστε γκολ αρκεί να κερδίζουμε: ας δεχθούμε και 50 γκολ σε ένα παιχνίδι, αρκεί να βάλουμε 51 και να κερδίσουμε».

Ο προπονητής λοιπόν... τρελαίνεται με τα εύκολα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ, και ο βασικός μέσος της ομάδας λέει... ας φάμε 50, αρκεί να βάλουμε 51... Βέβαια, για να βάλουν 51, θα θέλουν περίπου 50 πέναλτι, αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα.

Διαβάστε επίσης