Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «αντιποδόσφαιρο» και ο ΠΑΟ που δεν πέρασε τη σέντρα στο Καραϊσκάκη!

Το «αντιποδόσφαιρο» και ο ΠΑΟ που δεν πέρασε τη σέντρα στο Καραϊσκάκη!
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 - 10:50

Ενοχλήθηκαν οι «πράσινοι» επειδή ο ΠΑΣ έπαιξε, λέει, «αντιποδόσφαιρο». Ενώ ο ΠΑΟ ήρθε στο Καραϊσκάκη και… σάρωσε στην επίθεση! «Διαφορά φιλοσοφίας» λέει ο γνωστός αντι-Ολυμπιακός, ο οποίος τα ‘χει βάλει με τον ΠΑΣ και τη φιλοσοφία του Μεταξά.

«Οι μικρές ομάδες», λέει και το «αντιποδόσφαιρο» που παίζουν, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ήρθε στο Καραϊσκάκη και… δεν πέρασε τη σέντρα. Αυτό δεν είναι φιλοσοφία μικρής ομάδας, όταν παίζει απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα; Γιατί στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟ ήταν… ομαδούλα. Έπαιξε όχι για το «Χ», αλλά για να μη φάει πολλά… Γιατί το είπε ο και ο γνωστός αντι-Ολυμπιακός, ότι οι μικρές ομάδες αν πάνε και παίζουν φουλ επίθεση με τις μεγάλες, θα φάνε πολλά. Θυμήθηκε το πρόσφατο 1-4 μάλλον, που ο ΠΑΟ πήγε να… ξεθαρρέψει.

Η υποκρισία περισσεύει. Να τα βάζουν με τον ΠΑΣ, την ώρα που έκαναν ακριβώς ό,τι κάνει ο ΠΑΣ. Ήρθαν στο Καραϊσκάκη και… διέσυραν μόνοι τους την εικόνα τους και το όνομά τους, παίζοντας σαν… μικρότερη και από τις μικρές ομάδες της κατηγορίας… Η Λαμία χθες, πιο τολμηρή ήταν και πιο καλή εικόνα άφησε… Αλλά ξεχνάμε, μάλλον, ότι η Λαμία τον είχε «πελάτη» τον ΠΑΟ για πόσο καιρό… Αυτοί είναι…

Διαβάστε επίσης