Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έξτρα ημέρες άδειας στον Βατσλίκ

Έξτρα ημέρες άδειας στον Βατσλίκ
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 - 12:21

Μάγκας Βατσλίκ. Έχει δείξει ήδη τη μεγάλη αξία του, έχοντας κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, με τη φανέλα του Θρύλου. Και, μεταξύ αυτών των αγώνων, είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του Μαρτίνς, ο οποίος ερχόμενος στο λιμάνι, μετά το EURO 2020, δεν είχε καταφέρει να σταθεί ούτε… λεπτό. Είναι προφανές ότι ο Μαρτίνς έπρεπε να βρει έναν τρόπο να τον ξεκουράσει. Και τον βρήκε. Ο Τόμας Βατσλίκ έλαβε ειδική άδεια, από τον προπονητή του, να αναχωρήσει νωρίτερα για χριστουγεννιάτικη ξεκούραση, με την οικογένειά του.

Ο Βατσλίκ πηγαίνει… σερί και είναι δεδομένο ότι χρειάζεται να γεμίσει λιγάκι τις μπαταρίες του. Και ο Μαρτίνς το κατανοεί. Αυτό, σε συνδυασμό με την πρόθεση του Μαρτίνς να μην έχει τον ποδοσφαιριστή του στην αποστολή του ματς με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη (ο Ολυμπιακός Β’ δεν έχει υποχρεώσεις μέχρι τις 29 του μήνα και έτσι θα είναι διαθέσιμοι οι Τζολάκης και Κρίστινσον), απέφεραν καρπούς… έξτρα ημερών άδειας στον Βατσλίκ.

Ο Τσέχος θα επιστρέψει κανονικά στην ομάδα, με το τέλος της άδειας στα τέλη Δεκέμβρη, την οποία θα λάβουν όλοι οι συμπαίκτες του. Δίκαιος ο Μαρτίνς και σε αυτή του την κίνηση, αναγνωρίζει ότι ο Τσέχος πρέπει να πάρει ανάσες και του τις δίνει.

Διαβάστε επίσης