Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αταλάντα: «Άσφαιρη» μετά από σχεδόν 4 μήνες!

Αταλάντα: «Άσφαιρη» μετά από σχεδόν 4 μήνες!
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - 23:44
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Δύο βαθμούς «πέταξε» στη Γένοβα η Αταλάντα, η οποία είχε τον πρώτο λόγο αλλά δεν έπιασε την απόδοση άλλων αγώνων και έμεινε στο 0-0 με την Τζένοα του Αντρέι Σεφτσένκο!

Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που δεν κερδίζει η ομάδα του Γκασπερίνι και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον πρώτο νοκ άουτ γύρο του Europa League, μιας και είχε προηγηθεί η βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από τη Ρόμα.

Η Αταλάντα, έτσι, έμεινε «άσφαιρη» για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 4 μήνες και για δεύτερη σε όλη τη σεζόν. Το πρώτο παιχνίδι ήταν το 0-0 με την Μπολόνια, εντός έδρας, στις 28 Αυγούστου, δηλαδή 115 μέρες πριν! Και όλα αυτά, σε σύνολο 25 αγώνων σε Serie A’ και Champions League.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν καλύτερη, αλλά δυσκολευόταν πολύ να βρει τελική. Το έκανε προς το τέλος με τις κεφαλιές του Ντεμιράλ στο 81’ και του Πίκολι στο 86’, αλλά δίχως επιτυχία.

Και κάπως έτσι έμεινε στο 0-0 με την Τζένοα και παραμένει στην 4η θέση, χάνοντας και τον Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή με πρόβλημα τραυματισμού.

Η ενδεκάδα της Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τζιμσίτι, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Χάτεμπερ, Κοοπμάινερς (84’ Πίκολι), Φρόιλερ (46’ Ντε Ρουν), Ζαπακόστα, Μαλινόφσκι (65’ Ίλισιτς), Μίραντσουκ (65’ Πάσαλιτς), Ζαπάτα (45’ λ. τρ. Ζαπάτα).

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Αταλάντα στο Twitter.

Διαβάστε επίσης