Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση και... Καλά Χριστούγεννα!

Πρόκριση και... Καλά Χριστούγεννα!
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - 00:49

Την τελευταία του αναμέτρηση για το 2021 δίνει ο Θρύλος και θέλει να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Λεβαδειακό (22/12, 19:00), στον επαναληπτικό της ήττας με 3-2 στην Λιβαδειά. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Βοιωτούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έχει ως μοναδικό στόχο την νίκη-πρόκριση!

Ο Πέδρο Μαρτίνς, με την αποστολή που επέλεξε, κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να το πάρει... χαλαρά και πως υπάρχει μεγάλη σοβαρότητα στις τάξεις του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Όλοι θέλουν να καθαρίσουν το ματς από νωρίς και να πάρει ο Ολυμπιακός εν τέλει την πρόκριση, ώστε να κάνει... Καλά Χριστούγεννα η ομάδα, η οποία θα βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της και θα έχει, μάλιστα, και το... πάνω χέρι.

Ο Θρύλος βρίσκεται στο +11 στο πρωτάθλημα, στους «32» του Europa League και για να κλείσει με απόλυτη επιτυχία το έτος, πρέπει να πανηγυρίσει αύριο την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο.

Διαβάστε επίσης