Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΞΑΨΗ! Με τον Ολυμπιακό στο +11, άλλο ένα βήμα για το 5ο αστέρι! (video)

ΕΞΑΨΗ! Με τον Ολυμπιακό στο +11, άλλο ένα βήμα για το 5ο αστέρι! (video)
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - 01:07

«Πάει» και αυτό το πρωτάθλημα. Τελείωσε. Από Δεκέμβριο. Με τον Ολυμπιακό στο +11, μετά από 15 αγωνιστικές της Super League, το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι το πού θα σταματήσει η διαφορά.

Πέρσι, για παράδειγμα, έφτασε στους 26 βαθμούς, πρόπερσι στους 18. Και φέτος ετοιμάζεται για το 47ο και 3ο σερί πρωτάθλημα, έχοντας με διαφορά την καλύτερη ομάδα. Με ποιον να συγκριθούμε;

Δεν γίνεται να χαθεί αυτός ο τίτλος. Άλλωστε, είναι εντυπωσιακό ότι ο Ολυμπιακός, ενώ συνολικά δεν είναι ούτε στο... 50%, έχει αποκτήσει τέτοια διαφορά. Μπορεί να μην είναι καλός σε ορισμένα παιχνίδια, ωστόσο έχει ήδη 12+1 νίκες σε 15 αγώνες! Και αυτό δείχνει πολλά και για τη νοοτροπία πρωταθλητή που έχει. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε άλλωστε.

Φτάσαμε στις γιορτές και ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη καθοριστικό βήμα για τον τίτλο. Ήταν που φέτος θα ήταν πιο... ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Πάλι καλά, δηλαδή, που η ΑΕΚ... ενισχύθηκε! Φοβερό;

Μετά τον Θρύλο, το χάος! Και αυτό το +11 φέρνει τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά στο 47ο πρωτάθλημα. Και αυτό το 47ο φέρνει τον Θρύλο πιο κοντά και στο 5ο αστέρι!

ΕΞΑΨΗ!

Διαβάστε επίσης