Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Κύπελλο Ελλάδας: Κάνε αυτό που πρέπει!

Ολυμπιακός | Κύπελλο Ελλάδας: Κάνε αυτό που πρέπει!
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - 10:05

Ρεβάνς του αγώνα στη Λιβαδειά και πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας έχει σήμερα (19:00 – Cosmote TV) το πρόγραμμα του Ολυμπιακού! Οι Πειραιώτες έχουν έναν στόχο και μοναδικό: Να καθαρίσουν με την υπόθεση πρόκριση, δίχως να το… τραβήξουν πολύ το πράγμα. Άλλωστε, κατά… παγκόσμια πρωτοτυπία ξανά της ΕΠΟ, στη διοργάνωση μετράει μέχρι τώρα το εκτός έδρας γκολ. Δεν αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, λοιπόν, ο Θρύλος, εφόσον είναι αυτός που πρέπει και συμπεριφερθεί ανάλογα, εντός αγωνιστικού χώρου.

Για τον Ολυμπιακό το Κύπελλο Ελλάδας είναι πάντοτε ένας στόχος και στο Ρέντη ξέρουν καλά ότι σήμερα δεν υπάρχει τίποτε άλλο, στον ορίζοντα, πέρα από νίκη και πρόκριση. Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, στο πρώτο ματς, στη Λιβαδειά. Αλλά σήμερα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το πράγμα θα -πρέπει να- είναι διαφορετικό. Και ο Ολυμπιακός να σταθεί επάξια, απέναντι στην ιστορία του, κάνοντας το δεδομένο, κόντρα στους Βοιωτούς. Οι οποίοι από την άλλη, ψάχνουν το μεγάλο «μπαμ» στη διοργάνωση. Στο χέρι του Θρύλου είναι αυτό να μη συμβεί.

Περί αλλαγών στην 11άδα θα συζητήσουμε σε επόμενο κείμενο. Σίγουρα θα υπάρξουν, αλλά ξανά λελογισμένα και χωρίς… άκρα. Το φουλ ροτέισον δεν κάνει ποτέ καλό, άλλωστε. Έχει φανεί αυτό διαχρονικά. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση και για αυτή θα πάει η ομάδα.

Διαβάστε επίσης