Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - 17:29

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στα 10 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα, αυξάνοντας την απόσταση από τους διώκτες του. Τελευταία ήρθε η επικράτηση κόντρα στη Λαμία (1-0). Στο Κύπελλο, ψάχνει πρόκριση επί του Λεβαδειακού, ενώ στην πρώτη αναμέτρηση (εκτός έδρας) είχε γνωρίσει ήττα με 2-3.

Ο Λεβαδειακός παραμένει αήττητος στα επτά φετινά ματς στη Σούπερ Λιγκ 2 (5-2-0) ενώ στην πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηρόδοτο επικράτησε με 1-0. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος είχε αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης (1-0).

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Τικίνιο.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» είναι οι: Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλος, Βλάχος, Βήχος, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας, Νίλι, Κονέ, Μεχία, Αλμπάνη, Βρακάς, Μουτίνιος, Χάμμοντ, Μυτίδης, Πολέττο, Δούμτσιος και Λινάρδος.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ (2-3), έτσι ώστε να κλείσουν θέση στις 8 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβαδειακό είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Καλύτερο το αποτέλεσμα, έχουμε μία καλή διαφορά»

Στο ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της Nova, αλλά και στην κούραση που εμφανίστηκε στο δεύτερο. «Ο αντίπαλος, η Λαμία είναι ποιοτική ομάδα και μας δυσκόλεψε. Την είδαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ είχε καλή απόδοση. Είναι μία ομάδα η οποία μας δυσκολεύει. Δεν έχει τους βαθμούς που θα μπορούσε σύμφωνα με την απόδοσή της στα μέχρι τώρα ματς που έχει δώσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να φαίνεται η κούραση, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε ένα δεύτερο γκολ. Αν το είχαμε βάλει δεν θα φαινόντουσαν τα προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ο κύριος λόγος ήταν η Λαμία η οποία μας δυσκόλεψε.

Θέλουμε την Τετάρτη να είμαστε καλύτεροι απ' ότι στο δεύτερο ημίχρονο. Θα κάνουμε αλλαγές γιατί έχουμε παίκτες αρκετά κουρασμένους, όπως είναι ο Εμβιλά, ο Όλεγκ, ο Σισέ, ο Γιώργος (σ.σ. Μασούρας). Θα δούμε νέα πρόσωπα την Τετάρτη, πιο φρέσκα.

Παραδοσιακά παίζουμε απέναντι σε κλειστές ομάδες μέσα στο Καραϊσκάκη, είναι συνηθισμένο αυτό. Η ομάδα μας όμως δυσκολεύεται φέτος να βάλει περισσότερα γκολ, ενώ έχει ευκαιρίες. Κάποιες φορές όμως το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το να παίζεις καλά. Φαίνεται αυτό στη βαθμολογία, έχοντας πάρει τα αποτελέσματα που θέλαμε και έχουμε μία καλή διαφορά από το δεύτερο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης