Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαντί Καμαρά: Μία καλή, νέα αρχή!

Μαντί Καμαρά: Μία καλή, νέα αρχή!
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 - 12:11

Ξέρουμε όλοι τι παίκτης είναι ο Μαντί Καμαρά. Ξέρουμε όλοι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο Μαντί Καμαρά. Και τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Το πιο σημαντικό από όλα, βέβαια, είναι ότι γνωρίζει ο ίδιος ο Μαρτίνς. Και φυσικά ξέρει ότι τώρα, με την παραμονή του εδώ, λόγω της μη κλήσης του στο Κόπα Άφρικα, ο Μαντί Καμαρά έχει μία ευκαιρία να αποδείξει ξανά ότι μπορεί να είναι αυτός που θέλει ο Ολυμπιακός. Και να δώσει ξανά στην ομάδα εκείνο που μπορεί και πρέπει να δώσει. Η παρουσία του Μαντί Καμαρά στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν θετική. Και αυτό είναι μία αρχή.

Ο Καμαρά έχει μείνει φέτος μακριά από τον καλό εαυτό του, αυτόν τον οποίο έχουν γνωρίσει και αγαπήσει εδώ και 3 χρόνια. Ο Μαντί περνάει μία περίοδο, κατά την οποία δεν είναι στο 100% και αυτό βγαίνει στο γήπεδο, όπου δεν έχει καταφέρει να βρει, μέχρι στιγμής τα πατήματά του. Ωστόσο, απέναντι στον Λεβαδειακό Ο Καμαρά έδειξε ότι μπορεί να ανεβάσει εκ νέου την απόδοσή του και να πιάσει ξανά τα γνωστά στάνταρ «Καμαρά»!

Ο Μαντί έχει δρόμο. Αρκετό. Αλλά μπορεί να το βρει, παίζοντας ξανά εκεί όπου του αρέσει, πιο κοντά στην περιοχή, πιο ψηλά στο γήπεδο, πιο μπροστά από τους δύο κεντρικούς χαφ, Μπουχαλάκη και Εμβιλά. Όπως και να ‘χει ο Μαντί αρχίζει να φαίνεται ξανά… Μαντί. Και αυτό ΜΟΝΟ χαμόγελα φέρνει!

Διαβάστε επίσης

Σοβαρότητα είναι…

Σοβαρότητα είναι…

… να ξέρεις πότε να χορεύεις και να τραγουδάς (στη φιέστα) και πότε να λυσσάς για να αποκλείσεις μια ομάδα Σούπερ Λιγκ 2.