Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ακούραστος εργάτης του Θρύλου!

Ο ακούραστος εργάτης του Θρύλου!
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 - 14:12

Παρών και στη χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό ήταν ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην αρχική 11άδα του Θρύλου για τη φετινή σεζόν.

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, αποτελεί έναν από τους βασικότερους παίκτες της ομάδας στην καταπληκτική, έως τώρα, πορεία της και έχει αγωνιστεί βασικός σε 27 από τις 29 αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, έχοντας χάσει μόνο την αναμέτρηση με τη Νέφτσι Μπακού στις 28 Ιουλίου, και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Ρέαμπτσιουκ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στην, γεμάτη πορείες, νίκη της στη φετινή σεζόν.

Ένας πραγματικά, ακούραστος εργάτης ο Μολδαβός για τον Ολυμπιακό. Βάζει πάνω από όλα την ομάδα και τα δίνει όλα για τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος κρατάει ΑΣΒΕΣΤΗ τη Φλόγα! (photos)

Ο Θρύλος κρατάει ΑΣΒΕΣΤΗ τη Φλόγα! (photos)

Για ακόμη μία φορά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατόπιν εντολής του Βαγγέλη Μαρινάκη, δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στα παιδιά! Σε συνεργασία με τη Stoiximan, στέκεται δίπλα στη Φλόγα!