Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από «στρατηγό» τον πάνε για… πεζικάριο!

Από «στρατηγό» τον πάνε για… πεζικάριο!
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 - 13:59

Θυμάστε κάποτε, πριν από λίγο καιρό, που ήταν να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου και μόνο… φωτοστέφανο δεν του είχε φορέσει η παραμύθα; Τι «στρατηγό» τον ανέβαζε, τι «σωτήρα» τον κατέβαζε, τι «αναμορφωτή» τον ξανανέβαζε. Πήγαινε η… αγιογραφία σύννεφο!

Λίγος καιρός πέρασε μόνο. Και άρχισε η…. αποδόμηση. Αφού ακούστηκαν τα πρώτα «δεν μπορεί» από την εξέδρα, άρχισε να τα διαβάζει κανείς και σκόρπια, από ‘δω και από ‘κει. Η αρχή έγινε με επισήμανση λαθών, για έναν άνθρωπο για τον οποίο η παραμύθα ήθελε κάποτε να μας πείσει ότι… έχει το αλάθητο του… Πάπα. Άρχισε έτσι η… κατηφόρα της προβολής Λουτσέσκου…

Και τώρα έρχεται η… εποχή Μπότο. Η εποχή Λουτσέσκου έσβησε, σαν την εποχή των παγετώνων… Όπως μας τα λέει πλέον η παραμύθα, για τις «διαφορετικές αρμοδιότητες» τις οποίες θα έχουν στον ΠΑΟΚ πλέον οι Λουτσέσκου και Μπότο, απλά… ωραιοποιούν την… καθαίρεση του «στρατηγού». Μην εκπλαγείτε αν σε λίγο καιρό τον δούμε να γίνεται και… πεζικάριος. Εξιλαστήριο θύμα και αν δεν καταφέρει να μαζέψει την κατάσταση με τους παίκτες που θα αποφασίζουν άλλοι να του φέρνουν (όπως φαίνεται) να… χαιρετάει εγκάρδια και να… αποχωρεί.

Από «στρατηγό» τον πάνε για… πεζικάριο τον… Μεσσία της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης