Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι ξεκίνησαν όνειρα για Έλληνες ρέφερι!

Πάλι ξεκίνησαν όνειρα για Έλληνες ρέφερι!
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 - 13:44
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άρχισαν πάλι τα σενάρια για να σφυρίξουν Ελληνες διαιτητές σε ντέρμπι της Super League, επειδή κάποιοι νομίζουν ότι ο Κλάτενμπεργκ είναι βαθιά νυχτωμένος. Αντί οι ρέφερι να ντραπούν, επειδή ο Αγγλος έβαλε ξένους διαιτητές στο VAR των τεσσάρων από τους έξι αγώνες της 15ης αγωνιστικής, δηλαδή από δυο ματς πήραν ο Ισπανός Μελέρο και ο Δανός Κριστόφερσεν, άρχισαν να ελπίζουν ότι προετοιμάζει τους Ελληνες διαιτητές για τα ντέρμπι.

Καλό το παραμύθι αλλά έχει... δράκο, επειδή οι ρέφερι της Super League έχουν δείξει ότι δεν είναι για δύσκολα παιχνίδια. Ο λόγος που μπαίνουν περισσότεροι ξένοι στο VAR έχει να κάνει με το χαμηλό επίπεδό τους, προκειμένου κάποιος να τους διορθώνει αν κάνουν λάθη, επειδή οι Έλληνες δεν κάνουν ούτε για το VAR.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χειρότεροι όλων είναι οι διεθνείς. Θυμίζουμε ότι ο Κλάτενμπεργκ, σε προηγούμενα ματς, τιμώρησε τους Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο, Διαμαντόπουλο, Παπαπέτρου, ας μην ξεχνάμε ότι καλά δεν τα πάει ούτε ο διεθνής Φωτιάς. Άλλωστε, η μόνη ομάδα που θέλει Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι είναι η ΑΕΚ.

Πώς να μην αλλάξει ο Κλάτενμπεργκ τους Σιδηρόπουλο και Παπαπέτρου από διεθνείς διαιτητές για το VAR, όταν η UEFA, στο διάστημα που ήταν στη λίστα, δεν τους έβαλε σε κάποιο παιχνίδι της διοργάνωσής της; Ως γνωστόν, τις θέσεις τους πήραν οι Διαμαντόπουλος και Ευαγγέλου. Στόχος είναι να μπαίνουν στο VAR σε αγώνες που θα παίρνει ο Σιδηρόπουλος είτε στο Champions League είτε στο Europa League αλλά από του χρόνου τον Σεπτέμβριο καθώς αν και ρέφερι της ελίτ δεν παίρνει ορισμούς στα δύσκολα, επειδή τα κάνει μαντάρα.

Πάντως, με αφορμή τους ορισμούς της προηγούμενης αγωνιστικής (15ης), ο Κλάτενμπεργκ έδειξε ότι δεν εμπιστεύεται τους Έλληνες ούτε στο VAR. Για αυτό έβαλε ξένους στα τέσσερα από τα έξι ματς. Και πως τα μην το κάνει αυτό, όταν στο Ιωνικός-ΑΕΚ 0-1 γίνεται πέναλτι κατά της ΑΕΚ και ο VAR Σιδηρόπουλος... αμολάει αετό και ο διαιτητής Περράκης μόνο έτσι θα το έδινε;

Διαβάστε επίσης