Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H άνοδος του Σισέ, δίνει κίνητρο στον Μπα!

H άνοδος του Σισέ, δίνει κίνητρο στον Μπα!
Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 - 19:35

Πολύ σημαντική είναι η βελτίωση του Παπέ Σισέ, ο οποίος έχει κερδίσει με το… σπαθί του μια θέση στην «ερυθρόλευκη» 11άδα, έχοντας αφήσει έξω τον συμπατριώτη του, Ουσεϊνού Μπα.

Ο Μπα, μέχρι πριν από λίγο καιρό, είχε… προβάδισμα κόντρα στον Σισέ, τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης, κάτι το οποίο δεν ισχύει όμως αυτή τη στιγμή.

Ο Σισέ έχει βελτιωθεί σημαντικά και έχει… ανεβάσει την απόδοσή του, αποτελώντας μάλιστα έναν εκ των κορυφαίων παικτών του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Για αυτόν τον λόγο, ο Σισέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Σενεγάλης ενόψει Κόπα Άφρικα, κάτι το οποίο δεν ισχύει για τον Μπα.

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν είναι στις κλήσεις για την ομάδα της Σενεγάλης, και αυτό αποτελεί, ίσως, ένα… καμπανάκι για τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Πρέπει να το πάρει σαν κίνητρο, να δουλέψει πιο σκληρά και να προσπαθήσει να κερδίσει και πάλι την θέση του στην ομάδα του Ολυμπιακού, ειδικά από την ώρα που έχει γυρίσει πίσω και ο Κώστας Μανωλάς.

Στο διάστημα του Κόπα Άφρικα, ο Μπα θα πρέπει να… «παλέψει» με τους Σωκράτη και Μανωλά για μια θέση στην 11άδα, ενώ δε πρέπει να ξεχνάμε και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος όσες φορές έχει χρειαστεί έχει φωνάξει «παρών» με πολύ καλές εμφανίσεις.

Κίνητρο για τον Μπα, λοιπόν, η προτίμηση του Σισέ, τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην Σενεγάλη και πρέπει να δουλέψει και να βελτιωθεί, ώστε να επανακτήσει το… χαμένο έδαφος.

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη μαγκιά του Σισέ!

Η μεγάλη μαγκιά του Σισέ!

Με τη δουλειά του και το σπαθί του, βασικός στον Ολυμπιακό και κλήση στη Σενεγάλη για το Κόπα Άφρικα...