Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με το «σκορ» ισόπαλο τον Γενάρη ο Ολυμπιακός!

Με το «σκορ» ισόπαλο τον Γενάρη ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 - 10:43

Η ζυγαριά τελικά δεν έγειρε. Όσοι φεύγουν για το Κόπα Άφρικα, άλλοι τόσοι μένουν στο Ρέντη. Και προχωράμε. Με το πιο «δύσκολο» σενάριο να λέει… «8 απουσίες», στον Ολυμπιακό σίγουρα αισθάνονται καλά, για το ότι κρατούν εδώ, στο Ρέντη, τους μισούς ποδοσφαιριστές, από εκείνους που υπολόγιζαν ότι θα χάσουν, το αμέσως προσεχές διάστημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας έναν απολογισμό και μετά τη μη κλήση του Χένρι Ονιεκουρού, στην αποστολή της Εθνικής Νιγηρίας, διαπιστώνει τα παρακάτω:

Τέσσερις οι απόντες, το προσεχές διάστημα, λόγω Κόπα Αφρικα: Οι Παπέ-Αμπού Σισέ (Σενεγάλη), Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Πιέρ Κούντε (Καμερούν) και Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι).

Τέσσερις οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι μένουν εδώ και παραμένουν ενσωματωμένοι με την αποστολή του Θρύλου, για να συμμετέχουν στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις: Οι Ελ Αραμπί (Μαρόκο), Μαντί Καμαρά (Γουινέα), Ουσεϊνού Μπα (Σενεγάλη) και Χένρι Ονιεκούρου (Νιγηρία).

Από εκεί και πέρα, θα έχουμε και… εμφυλίους. Δύο, για την ακρίβεια! Η Σενεγάλη έχει να παίξει απέναντι σε Ζιμπάμπουε (10/1), Γουινέα (14/1) και Μαλάουι (18/1). Επομένως ο Σισέ θα κοντραριστεί με τον Αγκιμπού. Το Πράσινο Ακρωτήρι θα αγωνιστεί κόντρα σε Αιθιοπία (9/1), Μπουρκίνα Φάσο (13/1) και Καμερούν (17/1). Πράγμα που σημαίνει ότι ο Κούντε θα τεθεί απέναντι στον Γκάρι Ροντρίγκες. Ματς τα οποία στον Θρύλο θα παρακολουθούν με ενδιαφέρον! Και όχι μόνο, αφού είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός κάνει σκάουτινγκ στην Αφρική.

Υπενθυμίζεται ότι το Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί 9/1 με 6/2 στο Καμερούν.

Διαβάστε επίσης