Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τικίνιο στην O’Jogo για Σεμέδο-Πόρτο και Europa League! (photo)

Τικίνιο στην O’Jogo για Σεμέδο-Πόρτο και Europa League! (photo)
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 11:59

Το θέμα Σεμέδο-Ολυμπιακός-Πόρτο, παραμένει πάντοτε ψηλά, στην επικαιρότητα της Πορτογαλίας. Απασχολεί αρκετά τα ΜΜΕ της χώρας και η αλήθεια είναι πως οι Πορτογάλοι κάνουν ό,τι μπορούν, από την πλευρά τους, να τονώνουν το ζήτημα και να του δίνουν διαστάσεις, οι οποίες πολλές φορές είναι και λίγο εκτός ορίων πραγματικότητας. Όπως το να μιλούν για συμφωνίες, ας πούμε. Συμβαίνει. Σήμερα πάντως, η O’Jogo εν προκειμένω, φιλοξενεί συνέντευξη του μπόμπερ Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος φορ του Θρύλου μίλησε στη γνωστή εφημερίδα, μεταξύ άλλων και για τον Σεμέδο και την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο.

«Ο Ρούμπεν ταιριάζει σε κάθε ομάδα. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης , πολύ καλός τεχνικά, έχει καλή πάσα και είναι πολύ δυνατός στον αέρα. Ταιριάζει στην Πόρτο γιατί έχει ποιότητα και ψυχή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης κι ένας εξαιρετικός άνθρωπος», είπε ο Τικίνιο, ερωτηθείς για το αν ο Σεμέδο θα ταίριαζε στην Πόρτο, βάσεις ικανοτήτων και προσωπικότητας.

Παράλληλα, μίλησε και για την πιθανότητα να έβρισκε απέναντί του την Πόρτο, στο Europa League. Και είπε το αυτονόητο: «Θα ήταν καλό και παράξενο μαζί. Φυσικά θα ήθελα να νικήσω, αλλά θα ήταν παράξενο να παίξω εναντίον μίας ομάδας στην οποία έπαιξα σε υψηλό επίπεδο. Θα ήταν ωραίο να συναντήσω πάλι στο δρόμο μου την Πόρτο, μία από τις υποψήφιες ομάδες για την κατάκτηση του τροπαίου φέτος, αλλά η προσδοκία μου θα ήταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Στη διοργάνωση υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και είμαστε κι εμείς εκεί».

Διαβάστε επίσης