Ντουντούκα
Όχι έτσι, Θρύλε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιστρέφει ο Μαρτίνς, «τρέχουν» τα μεταγραφικά

Επιστρέφει ο Μαρτίνς, «τρέχουν» τα μεταγραφικά
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 13:31

Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να ενισχυθεί περαιτέρω τον Ιανουάριο και για αυτό θα τα πουν ξανά άμεσα Διοίκηση-Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής του Θρύλου επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα, από την πατρίδα του, όπου είχε βρεθεί για να κάνει γιορτές με την οικογένειά του. Και θα καθίσει άμεσα ξανά στο τραπέζι, για να συζητήσει τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, σε θέσεις καίριες, οι οποίες εμφανίζουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, για αμεσότητα στην τόνωση.

Η θέση του αριστερού μπακ, ας πούμε, είναι εκείνη που «καίει». Ο Ρέαμπτσιουκ έχει πιάσει… νέα υψηλά επίπεδα κόπωσης και στον Ολυμπιακό θα κοιτάξουν να βρουν έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να δίνει λύσεις, δίχως να στερήσει εξ αρχής, τη θέση βασικού, από τον Όλεγκ. Θέση την οποία ο Μολδαβός κέρδισε, με τη διαρκή δουλειά του και την άνοδό του, ποδοσφαιρικά.

Σε ό,τι αφορά άλλες θέσεις, ο Θρύλος ίσως κινηθεί ενεργά για έναν χαφ, ελλείψει και του Κούντε. Ο Καμερουνέζος μπορεί να μην έχει πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να μην είναι στις πρώτες επιλογές του Μαρτίνς, για το ροτέισον, αλλά είναι εκεί και πάντα σε θέση να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει. Και η απουσία του λόγω Κόπα Άφρικα, αφήνει κενό. Και ο Θρύλος θα κοιτάξει να καλύψει και αυτό το κενό, εφόσον φυσικά βρει κατάλληλη λύση.

Η ουσία είναι πως τα μεταγραφικά ήδη… «κινούνται». Και με την έλευση Μαρτίνς, οι εξελίξεις θα «τρέξουν».

Διαβάστε επίσης