Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ουδείς αναντικατάστατος στον Θρύλο, αλλά του Αγκιμπού… δυσκολεύει!

Ουδείς αναντικατάστατος στον Θρύλο, αλλά του Αγκιμπού… δυσκολεύει!
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 - 13:51

Αν το λέγαμε στην αρχή της σεζόν, σίγουρα θα… μας περνούσαν για τρελούς. Ο Αγκιμπού Καμαρά, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήρθε στον Πειραιά με προοπτική να δοκιμαστεί και να πάρει παιχνίδι στον Ολυμπιακό Β’, προκειμένου εκεί ο Ιμπαγάσα να τον «πλάσει» και να τον προωθήσει, στη συνέχεια, στην πρώτη ομάδα και στις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Αν λέγαμε ότι αυτού του είδους ο ποδοσφαιριστής θα θεωρείται… αναντικατάστατος από τον Πορτογάλο τεχνικό, στα μέσα της σεζόν, πάντως, θα μας έλεγαν… τρελούς. Και όμως.

Αν και κανείς δεν είναι πραγματικά αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό, αφού το ρόστερ του Θρύλου έχει πάντα την ποιότητα, για να βγάλει… λύση απ’ το καπέλο, ακόμη και μέσα από το ίδιο του το ρόστερ. Το έκανε κάποτε ο Θρύλος με τον Βαλμπουενά, όταν έχασε τον Φορτούνη με τραυματισμό.

Έχει και τώρα λύσεις εσωτερικά, για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Αγκιμπού. Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, να βρεις top class 10άρι τον Γενάρη και να τον φέρεις στην Ελλάδα. Αλλά δεν θέλει κιόλας ο Ολυμπιακός να στερήσει από τον παίκτη του (τον Αγκιμπού) τη δυνατότητα να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, παίζοντας ως βασικός και στη συνέχεια της σεζόν. Είναι λεπτή η γραμμή της ισορροπίας και το θέμα χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό, για να λυθεί σωστά. Και -βασικά- δίχως απώλειες βαθμολογικά, για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να καλύψει το κενό του Αγκιμπού εκ των έσω, εφόσον δεν προκύψει κάτι καλό, από το εξωτερικό. Κάποια λύση που δεν θα δημιουργήσει και θέμα στην παρουσία του Αγκιμπού στην ενδεκάδα του Θρύλου, στο μέλλον, αλλά και στην εξέλιξή του… Λύσεις υπάρχουν, το ρόστερ του Μαρτίνς είναι πλούσιο.

Διαβάστε επίσης