Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ για αναβολή;

Φουλ για αναβολή;
Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 - 13:19

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των ομάδων στην απόφαση της Κυβέρνησης περί μείωσης του ποσοστού των φιλάθλων στα γήπεδα στο 10% της χωρητικότητας και με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα.

Από τις πρώτες ομάδες που αντέδρασαν ήταν και η ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζοντας πως «έχουν χάσει κάθε αίσθημα δικαίου» και ζητώντας να αναθεωρήσει η Κυβέρνηση την απόφασή της.

Μάλιστα, σε λίγη ώρα (15:00) πραγματοποιείται έκτακτο ΔΣ στη Super League με μοναδικό θέμα συζήτησης αυτό το 10%. Πάντως, όπως αναφέρει το «a-sports.gr», υπάρχει απόφαση για μετωπική, με ορατό το ενδεχόμενο αναβολής της 16ης αγωνιστικής της Super League που είναι προγραμματισμένη για 4-5 Ιανουαρίου 2022!

«...Και πλέον τα δεδομένα αγριεύουν. Έτσι, το ρεπορτάζ μας, αναφέρει ότι αν δεν αναθεωρήσει η κυβέρνηση πάμε για μετωπική σε όλα τα επίπεδα! Αν, δηλαδή, το ποσοστό δεν πάει έστω στο 30% της χωρητικότητας, τότε θα παρθούν δραστικά μέτρα (δεν είναι διόλου τυχαίο το έκτακτο Δ.Σ. της SL1)… Κι αυτά είναι -σε πρώτη φάση- η αναβολή της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας, που είναι προγραμματισμένη μεσοβδόμαδα με τη χαραυγή του 2022, την Τρίτη και Τετάρτη 4-5 Ιανουαρίου…», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα!

Διαβάστε επίσης