Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επέστρεψαν στο Ρέντη οι παίκτες, αρχίζουν ξανά δουλειά!

Επέστρεψαν στο Ρέντη οι παίκτες, αρχίζουν ξανά δουλειά!
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 - 11:18

Διακοπές τέλος. Τα… κεφάλια μέσα, που λέμε, τέλος τώρα οι… «ανάσες». Ο Ολυμπιακός γυρίζει ξανά στη δράση. Προπονητική, σε πρώτη φάση, αφού δεν υπάρχουν ακόμη υποχρεώσεις, αυτές τις ημέρες. Για τις 11 το πρωί της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Θρύλου στο Ρέντη, για προπόνηση. Το ενδιαφέρον όλο φυσικά είναι στραμμένο στα τεστ, τα οποία θα διεξάγουν οι ιθύνοντες της ομάδας, για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα κορονοϊού. Κάτι το οποίο αποτελεί, φυσικά, ευχή όλων…

Οι παίκτες θα μπουν άμεσα σε ρυθμό και θα αρχίσουν να δουλεύουν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, για το προσεχές ματς με τον Απόλλωνα, την Τετάρτη, 5/1/2022 και ώρα 19:30, στη Ριζούπολη. Ματς σημαντικό, αφού θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την είσοδο της ομάδας στη νέα χρονιά. Μία είσοδος, η οποία πρέπει να γίνει με νίκη και καλή εμφάνιση, ώστε να πάρουν οι ποδοσφαιριστές και την απαραίτητη ώθηση, για τη συνέχεια. Μία συνέχεια, η οποία θυμίζουμε, φέρνει αρχικά ματς εντός με τον Αστέρα Τρίπολης, στον Ναό και στη συνέχεια… ντέρμπι στη Λεωφόρο, στις 16/1/2022 και ώρα 19:30.

Με τις ελλείψεις του, αλλά με διάθεση να ανοίξει και άλλο τη διαφορά στη βαθμολογία, από την ΑΕΚ και τους υπόλοιπους διώκτες του, ο Θρύλος θέλει να μπει στο 2022 με απολύτως θετικό πρόσημο. Και για αυτό αρχίζει ήδη από σήμερα να δουλεύει, επιστρέφοντας στις προπονήσεις, στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Πάρτε σειρά για να αποκλειστείτε

Πάρτε σειρά για να αποκλειστείτε

Στις 14:00 σε live streaming η κλήρωση της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με μεγάλο ενδιαφέρον. Να πάρουν σειρά οι ‘εξυγιαντές’ για το ποιος θα αποκλειστεί.