Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίσω στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’

Πίσω στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 - 15:56

Αν και είχε μερικές ευκαιρίες να πάρει εκείνος το προβάδισμα, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Ολυμπιακός Β’ δεν κατάφερε να βρει σκορ, στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα που διεξάγεται στο Κερατσίνι. Στο ημίχρονο αυτού, μάλιστα, ο Θρύλος βρέθηκε πίσω στο σκορ, με γκολ του Αθανασιάδη στο 24’.

Για να τα πάρουμε με τη σειρά, όμως, ο Ολυμπιακός μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς και προσπάθησε με κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, να φτιάξει φάσεις. Δύο σουτ του Ντόι και του Ξενιτίδη, νωρίς στο πρώτο μέρος, δεν ήταν αρκετά απειλητικά, για την εστία της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ωστόσο, μία φάση του Κίτσου στο 9’ θα μπορούσε να είχε δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό, αν ο Μένιος Θεολόγης δεν είχε πέσει να διώξει σε κόρνερ, την προσπάθεια του νεαρού άσου του Θρύλου!

Μοιραία ο Ολυμπιακός είδε τον Αθανασιάδη στο 24’ να σκοράρει και να τον αφήνει πίσω στο σκορ. Έκτοτε, η Αναγέννηση έκλεισε τις γραμμές της και ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε περισσότερο να κυκλοφορήσει την μπάλα και να απειλήσει. Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου μέρους, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει πίσω στο σκορ, στην ανάπαυλα.

Διαβάστε επίσης