Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλο και ανεβαίνει ο Μασούρας στον αγαπημένο του Θρύλο! (video)

Όλο και ανεβαίνει ο Μασούρας στον αγαπημένο του Θρύλο! (video)
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 01:22
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Τρία χρόνια συμπληρώνει ο Γιώργος Μασούρας στον αγαπημένο του Ολυμπιακό και αυτό που έχει καταφέρει είναι μοναδικό. Έχει καθιερωθεί στην ομάδα και στην ενδεκάδα και αποτελεί πολύτιμο και αναντικατάστατο μέλος. Και αυτό το έχει κερδίσει. Με τη δουλειά του, την ποιότητά του, την κατάθεση ψυχής, τη διαρκή βελτίωσή του και τη συνέπειά του.

Σπουδαία όσα έχει καταφέρει στα 3 χρόνια στον Ολυμπιακό, καταγράφοντας ως τώρα 141 συμμετοχές, με 36 γκολ και 17 ασίστ. Η συνέπειά του, είναι εντυπωσιακή. Το ίδιο και η βελτίωσή του.

Το γεγονός πως σε μία σεζόν που ο Ολυμπιακός επένδυσε πολλά στους εξτρέμ του, φέρνοντας τον Χένρι Ονιεκουρού, τον Ρόνι Λόπες και τον Γκάρι Ροντρίγκες, η σταθερή αξία απέναντι στους τρεις ακριβοπληρωμένους ακραίους, είναι ο Γιώργος Μασούρας! Και αυτό «λέει» πολλά. Προσπαθώντας να... μαντέψει κανείς την 11άδα πριν από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ξεκινάς από το «ο ένας εξτρέμ είναι ο Μασούρας», για να βρεις τον άλλον. Και αυτό δείχνει τα πάντα.

Για την ακρίβεια, η άποψη η δική μας ή του κόσμου είναι περιττή όταν ο Έλληνας εξτρέμ αποτελεί τη βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Εκείνος τον βλέπει και τον ζει καθημερινά, εκείνος τον εμπιστεύεται, ε όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει και θα βλέπει.

Όπως και να ‘χει, η συνέπεια του Γιώργου Μασούρα, που πηγάζει από τη διαρκή και σκληρή δουλειά, είναι καταπληκτική.

Ήρθε στον αγαπημένο του Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2019. Σε μισή σεζόν, έπαιξε σε 16 παιχνίδια, έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ.

Το 2019-20 «απογειώθηκε»: Κατέγραψε 53 συμμετοχές με 11 γκολ και 6 ασίστ.

Και το 2020-21, πέρσι, δηλαδή, το πήγε λίγο πιο πάνω, δείχνοντας πως έχει ποιότητα και περιθώρια βελτίωσης: 49 συμμετοχές, 15 γκολ, 6 ασίστ.

Αν βάλουμε και τα φετινά, ως τώρα, που «λένε» 23 συμμετοχές, 6 γκολ και 4 ασίστ, τότε, πρώτα ο Θεός, πάμε για μία αντίστοιχη χρονιά.

Και ο Γιώργος Μασούρας γουστάρει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Δίνει και την ψυχή του και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν.

Συνέχισε έτσι, Γιωργάρα!

Διαβάστε επίσης