Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιμπαγάσα: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει»

Ιμπαγάσα: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει»
Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 - 21:38

Δεν είναι ευχάριστο το συναίσθημα της ήττας, και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν είναι συνηθισμένος στο να χάνει, όπως τόνισε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β’, ανέφερε επίσης πως η ομάδα πρέπει να μάθει από αυτήν την ήττα και να γίνει καλύτερη για την συνέχεια. Ακόμη, τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει την δουλειά και να πιστεύει στα παιδιά, ενώ κλείνοντας δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος.

«Ξεκινήσαμε καλά και είχαμε μια κλασική ευκαιρία να σκοράρουμε με τον Κίτσο αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Το γήπεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση κάτι που δεν μας βοήθησε. Δεχθήκαμε το γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα και παίξαμε με δύο επιθετικούς κάτι που άλλαξε την εικόνα της ομάδας.

Το να χάνεις δεν είναι ποτέ ευχάριστο πόσο μάλλον όταν είσαι ο Ολυμπιακός που δεν είναι συνηθισμένος να χάνει. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα και να γίνουμε καλύτεροι. Να έχουμε περισσότερη ηρεμία και να είμαστε περισσότερο αποφασιστικοί στα τελευταία είκοσι μέτρα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα προκειμένου να τελειώνουμε καλά τις ευκαιρίες που δημιουργούμε.

Συνεχίζουμε τη δουλειά, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στο πρότζεκτ και στα παιδιά. Σε κάθε αγώνα η ομάδα θα είναι καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, έδειξαν πάθος, δύναμη και προσπάθησαν να παίξουν μπάλα σε ένα κακό γήπεδο. Βλέπουμε τα λάθη μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα».

Διαβάστε επίσης