Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιανουάριος γεμάτος Θρύλο, με Κύπελλο και ντέρμπι!

Ιανουάριος γεμάτος Θρύλο, με Κύπελλο και ντέρμπι!
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 12:41

Με αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινάει ο Ολυμπιακός το πρόγραμμά του για το 2022, καθώς έχει να δώσει 7 παιχνίδια τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, θα δώσει 5 παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Super League και δύο για τον θεσμό του Κυπέλλου και την προημιτελική φάση, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ολυμπιακός στις 5/1 αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, με στόχο να μπει δυναμικά στο 2022 και να πάρει την πρώτη νίκη της χρονιάς συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί, το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 9 του μήνα.

Στην συνέχεια, ο Θρύλος έχει να δώσει το «αιώνιο» ντέρμπι καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 16/01, με στόχο να αποδείξει για ακόμη μια φορά την ανωτερότητά του. Στις 18-20/01 ο Ολυμπιακός θα… ριχτεί στη μάχη του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό.

Στις 23/01 η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα, σε ένα από αυτά τα παιχνίδια, από τα οποία δίνουν… τίτλους! Ακολουθεί ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό (25-27/01) στο Φάληρο, ενώ ο μήνας κλείνει με ντέρμπι, καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη στις 30/01 για την 20η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ιανουαρίου:

5/1, Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός (Πρωτάθλημα)

9/1, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (Πρωτάθλημα)

16/1, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Πρωτάθλημα)

18-20/1, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (Κύπελλο)

23/1, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (Πρωτάθλημα)

25-27/1, Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Κύπελλο)

30/1, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Πρωτάθλημα)

Διαβάστε επίσης

ΘΥΡΑ 7: «Κλείνει το πέταλο, δεν μπαίνουμε σε διαδικασία επιλογής 200 εκλεκτών!» (photo)

ΘΥΡΑ 7: «Κλείνει το πέταλο, δεν μπαίνουμε σε διαδικασία επιλογής 200 εκλεκτών!» (photo)

Με ανακοίνωσή της η ΘΥΡΑ 7 τονίζει ότι για όσο διάστημα διαρκέσουν τα περιοριστικά μέτρα στα γήπεδα, το πέταλο στο οποίο βρίσκονται οι οργανωμένοι θα παραμείνει κλειστό. Οργανώνουν πορεία διαμαρτυρίας!