Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Διαμάντι, ακόμη ακατέργαστο

Διαμάντι, ακόμη ακατέργαστο
Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 - 10:23

Είναι σαφές ότι ο Αγκιμπού Καμαρά εξελίσσεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της φετινής σεζόν, για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός Αφρικανός άσος κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα, με τον Θρύλο να έχει αρχίσει ήδη να έχει… ενοχλήσεις (πλαγίως και όχι ευθέως ακόμη) από το εξωτερικό, για χάρη του ταλέντου του. Ο Αγκιμπού εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε επίπεδο μεταγραφικό και σε επίπεδο… πρεστίζ, για τον Ολυμπιακό. Γιατί όταν καταφέρνεις να ανακαλύπτεις και να βάζεις στο «τραπέζι» των μεταγραφών τέτοιους παίκτες, τότε το όνομά σου ακούγεται. Ολοένα και πιο έντονα και φυσικά για καλό λόγο.

Ο Παπέ Σισέ πήγε να… του κλέψει λίγη από τη δόξα, όμως ο Αγκιμπού διατηρεί ξεκάθαρα τη μεγαλύτερη «λάμψη» εντός του ρόστερ του Θρύλου, για φέτος. Και αυτό γιατί ο Σισέ είναι και λίγο… παλιός, που λέμε. Τον ξέραμε. Ξέρουμε την ποιότητά του, το ταλέντο του, την ικανότητά του εντός του γηπέδου. Ο Αγκιμπού ήταν… έκπληξη. Μεγάλη και ευχάριστη.

Όσο ο νεαρός συνεχίζει να βγάζει αυτό τον υπέροχο ενθουσιασμό στο χορτάρι και συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τόσο θα πληθαίνουν οι «μνηστήρες». Ο Ολυμπιακός δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ λόγο να βιαστεί. Δεν υπάρχει καμία ουσία στο να συζητάει αυτή τη στιγμή, για το ποιος θέλει να αγοράσει τον Αγκιμπού. Με ηρεμία, με υπομονή, αλλά κυρίως με το να συνεχίσει να δουλεύει τον Αγκιμπού, όπως το κάνει μέχρι στιγμής, ο Ολυμπιακός θα δει τους ενδιαφερόμενους για τον νεαρό από τη Γουινέα να… υπερπολλαπλασιάζονται! Και παράλληλα θα δει το όνομά του να παίζει ξανά στις μεγάλες μεταγραφικές μαρκίζες, για χάρη του Αγκιμπού.

Ξέρει ο Θρύλος, δεν είναι πρώτη φορά…

Διαβάστε επίσης