Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το «καλημέρα» στα… περίπλοκα!

Με το «καλημέρα» στα… περίπλοκα!
Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022 - 10:38

Με ιδιαίτερη συνθήκη θα μπει ο Ολυμπιακός στο 2022. Για ματς το οποίο δεν είναι καν βέβαιος ότι θα γίνει! Απέναντι στον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός θα δώσει την Τετάρτη 5/1 (19:30) την πρώτη του μάχη στο 2022, αλλά αυτή θα είναι σίγουρα μια αρκετά περίπλοκη αναμέτρηση…

Πρώτη μετά από γιορτές, με διακοπές και αγωνιστική απραξία. Ο Ολυμπιακός οφείλει να παρουσιαστεί έτοιμος και να έχει αφήσει τον παράγοντα «χαλάρωση» που του έφεραν οι γιορτές, αλλά και το +11 από την ΑΕΚ, στην άκρη.

Η αγωνιστική απραξία του Απόλλωνα θα είναι… ενός μηνός. Τελευταίο ματς για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν στις αρχές Δεκέμβρη, η ήττα από τον Ατρόμητο. Έκτοτε δεν είχε ξαναπαίξει, ενώ ταλαιπωρείται ιδιαιτέρως και από τα κρούσματα κορονοϊού.

Για τον Ολυμπιακό δεν είναι καν δεδομένο ότι το ματς θα γίνει, αφού όπως είπαμε, η πανδημία αφήνει αυτές τις ημέρες το… στίγμα της, στις τάξεις του Απόλλωνα. Και ο Θρύλος θα πρέπει να προετοιμάζεται δίχως να γνωρίζει ακριβώς τι μέλλει γενέσθαι, με τον αγώνα.

Όπως και να ‘χει, είναι αναμφίβολα μία ιδιαίτερη συνθήκη, το ματς με τον Απόλλωνα. Για περισσότερους του ενός λόγους… Ο Μαρτίνς θα έχει και απουσίες (αλλά και λύσεις για να τις καλύψει) και με το «καλημέρα» στο 2022 θα πρέπει να δουλέψει με την ομάδα του διαφορετικά από ό,τι είχε συνηθίσει έως τώρα…

Διαβάστε επίσης