Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο με το πόδι στο γκάζι θα φτάσει ξανά εκεί που θέλει!

Μόνο με το πόδι στο γκάζι θα φτάσει ξανά εκεί που θέλει!
Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022 - 12:06

Ο Ολυμπιακός είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να πρωταγωνιστεί. Ναι. Αυτό το έχει κερδίσει με το σπαθί του. Το δικαίωμα στον πρωταθλητισμό, αλλά και την ιερή υποχρέωση, απέναντι στον κόσμο του, να συνεχίσει και φέτος, στο 2022, να βαδίζει στο μονοπάτι των τίτλων. Στο μονοπάτι των διακρίσεων. Στο μονοπάτι της δόξας και του μεγαλείου του…

Ο Ολυμπιακός έχει απέναντί του μία μεγάλη πρόκληση και μέσα στο 2022. Να γράψει ιστορία, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς το 5ο αστέρι στη φανέλα του. Να πανηγυρίσει το 47ο και να δώσει χαρά στα εκατομμύρια των οπαδών του, οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για να βλέπουν τον Θρύλο να σηκώνει τίτλους.

Για να γίνει αυτό, όμως, η προσπάθεια πρέπει να ενταθεί. Είναι δεδομένο ότι οι «απέναντι» δεν θα σταματήσουν πουθενά. Είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να προσπαθούν να πλήξουν με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό, προκειμένου να τον κρατήσουν μακριά από την κορυφή. Και να τον εκθρονίσουν… Είναι σαφές ότι ο Θρύλος δεν πρέπει να τους επιτρέψει να το κάνουν.

Και για να το επιτύχει αυτό, υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Το να συνεχίσει να δουλεύει εντατικά και με πάθος, για τους στόχους του… να συνεχίσει να παλεύει σε κάθε του υποχρέωση, με μεγάλη θέληση, με… λύσσα, αν θέλετε! Σαν να είναι εκείνος ο… στερημένος από τίτλους. Και όχι οι αντίπαλοί του!

Μόνο έτσι θα συνεχιστεί η αυτοκρατορία και μέσα στο 2022: Με το πόδι στο γκάζι…

Διαβάστε επίσης