Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κορυφαίοι σκόρερ του 2021: Δείτε που βρέθηκε ο Ελ Αραμπί!

Κορυφαίοι σκόρερ του 2021: Δείτε που βρέθηκε ο Ελ Αραμπί!
Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022 - 14:10

Είναι δυνατόν, με τέτοιο «killer» στην επίθεση, ο Ολυμπιακός να μην είχε εκπροσώπηση στους κορυφαίους σκόρερ της χρονιάς που πέρασε; Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπορεί να βάλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με κάθε δυνατό και… αδύνατο τρόπο. Αφού για να τα λέμε όλα, έχει βάλει και μερικά γκολ, κατά την παρουσία του εδώ, τα οποία έμοιαζαν… αδύνατο να μπουν! Και όμως, ο «μπόμπερ» τα έβαλε…

Για το 2021, πάντως, ο Ελ Αραμπί είχε μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ και δη την 47η. Ο Μαροκινός σέντερ φορ του Ολυμπιακού μπήκε έτσι στην πρώτη 50άδα με τους κορυφαίους για τη χρονιά που πέρασε, έχοντας 30 γκολ! Από το πρώτο ματς του 2021, εκείνο το 3-0 με την ΑΕΚ και τα δύο γκολ, τα οποία είχε σημειώσει, μέχρι το γκολ του στο 1-0 επί της Λαμίας, στις 19 Δεκεμβρίου, ο Ελ Αραμπί… μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα.

Για την ιστορία, στην κορυφή βρέθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (ποιος άλλος;…) με 69 γκολ σε 59 αγώνες… Εξωπραγματικός… Κατ’ αναλογία, εξωπραγματικός είναι και ο Ελ Αραμπί για, τη φτωχή πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι φοράει τη φανέλα του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης