Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει το «15 φορές μεγαλύτερη αξία» για τον Αγκιμπού Καμαρά...

Ολυμπιακός: Τι σημαίνει το «15 φορές μεγαλύτερη αξία» για τον Αγκιμπού Καμαρά...
Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022 - 19:54

Όταν ο Ολυμπιακός αποκτούσε το περασμένο καλοκαίρι τον Αγκιμπού Καμαρά ίσως να μην περίμενε ότι τόσο γρήγορα θα απογειωνόταν η αξία του. Κι όμως, συνέβη μέσα σε λίγους μήνες. Και από εκεί που το περασμένο καλοκαίρι η αξία του ήταν στις... 300.000 ευρώ, τώρα είναι στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, 10 φορές πάνω!

Νωρίτερα, σας μεταφέραμε το ιταλικό δημοσίευμα από το «calciomercato» για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Αγκιμπού Καμαρά. Και μέσα σε αυτό αναφερόταν χαρακτηριστικά η ατάκα «πλέον η αξία του είναι 15 φορές μεγαλύτερη».

Τι σημαίνει, όμως, στην πράξη αυτό το 15 φορές μεγαλύτερη αξία; Όπως αναφέρουν από το εξωτερικό όλο αυτό το διάστημα που το όνομα του νεαρού χαφ από τη Γουινέα, ο Ολυμπιακός δεν συζητάει με ποσό κάτω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά, από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό, αλλά δεν είναι κρυφό πως οι απαιτήσεις του πρωταθλητή Ελλάδας για το νέο «διαμάντι» που ο ίδιος ανακάλυψε είναι πολύ υψηλές.

Τόσο υψηλές που και ενδεχομένως και τα 15 εκατομμύρια ευρώ να μην ικανοποιούν. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως ο Αγκιμπού διανύει μόλις τους πρώτους του μήνες στον Ολυμπιακό και έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον πιστεύει πάρα πολύ και του έχει δώσει την ευκαιρία από την πρώτη στιγμή. Και όσο περνάει ο καιρός, είναι λογικό να ανεβαίνει κι άλλο. Και όσο ανεβαίνει, είναι απολύτως λογικό πως θα χρειαστεί μία πολύ μεγάλη προσφορά για να μπει ο Ολυμπιακός στη διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησής του...

Διαβάστε επίσης