Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό βλέπουν και οι Μαροκινοί: «Προτεραιότητα του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός»

Αυτό βλέπουν και οι Μαροκινοί: «Προτεραιότητα του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022 - 10:32

Ανοικτό παραμένει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και είναι δεδομένο ότι και οι δύο θέλουν να βρουν τη «χρυσή τομή» για να καταφέρουν να δώσουν ξανά τα χέρια και ο Ολυμπιακός να κρατήσει εδώ τον «μπόμπερ» του.

Με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μαροκινού με τον Θρύλο να προχωρά, στην πατρίδα του καταπιάστηκαν με το θέμα. Και αυτό που αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Μαροκινοί, είναι πως ο Ελ Αραμπί, αν και από 1/1/2022 έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί συμβόλαιο με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, δεν θα το κάνει αν δεν ολοκληρωθούν πρώτα οι συνομιλίες με τον Ολυμπιακό. Για τον Ελ Αραμπί προτεραιότητα είναι το να παραμείνει εδώ, στο λιμάνι. Και έτσι δουλεύει. Όπως και ο Ολυμπιακός.

«Εδώ και δύο μέρες ο Ελ Αραμπί έχει το δικαίωμα να μιλά με άλλες ομάδες. Φυσικά δεν θα το κάνει πριν μιλήσει με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός θέλει να ανανεώσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει στο συμβόλαιό του, ενώ ο Ολυμπιακός προτίθεται να του προσφέρει διετή συνεργασία.

Σύντομα ο Ελ Αραμπί θα έχει την τελευταία και καθοριστική συνάντηση με τη διοίκηση που θα του προτείνει διετές συμβόλαιο αλλά με απολαβές μικρότερες από τα περίπου 2 εκατ. ευρώ που έχει τώρα.

Ο Ελ Αραμπί, με τη σειρά του, έχει αποδείξει πως συνεχίζει να είναι το ίδιο παραγωγικός. Αν οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αίσιο αποτέλεσμα, τότε θα αρχίσει να εξετάζεις τις πολλές προτάσεις που έχει από αραβικές ομάδες», αναφέρει το δημοσίευμα από τους Μαροκινούς, οι οποίοι δείχνουν να πατούν σε πληροφορίες από Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Δεν έχει στο μυαλό την αναβολή

Δεν έχει στο μυαλό την αναβολή

Τα τεστ της Τρίτης στον Απόλλωνα θα κρίνουν την τύχη του αγώνα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, την Τετάρτη. Στον Ολυμπιακό δεν κάνουν κουβέντα για αναβολή και δουλεύουν στο φουλ.