Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι ξεκάθαρο: Δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ

Είναι ξεκάθαρο: Δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ
Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022 - 10:48

Το πρόγραμμα είναι σφιχτό. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ματς τα οποία, με την έναρξη της νέας χρονιάς, πρέπει να πάρει. Πρέπει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Σε δύο ματς «του χεριού του», όπως λέμε, απέναντι σε Απόλλωνα και Αστέρα, ο Ολυμπιακός οφείλει να κάνει το 2Χ2 και να προχωρήσει στο πρώτο ντέρμπι για το 2022 διατηρώντας -τουλάχιστον- το +11 από την ΑΕΚ και τη διαφορά του από τους υπόλοιπους διώκτες του.

Μέσα στον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός έχει 2 ματς Κυπέλλου, έχει πονηρά ματς πρωταθλήματος (Απόλλωνα, Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα) αλλά και δύο ντέρμπι (ΠΑΟ και ΠΑΟΚ) τα οποία θα ρυθμίσουν εν πολλοίς το πως ο Ολυμπιακός θα μπει στον κρίσιμο Φλεβάρη της Ευρώπης. Και της Αταλάντα.

Η ουσία είναι μία. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ΟΛΟ το ρόστερ του, αυτό τον κρίσιμο μήνα. Είναι σαφές ότι με την έναρξη του 2022 ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ΟΛΗ τη… δύναμη πυρός του, για να προχωρήσει με νίκες στο πρωτάθλημα. Και στο Κύπελλο. Να περάσει στα ημιτελικά και βλέπει.

Ο Μαρτίνς θα πρέπει να βάλει για τα καλά στο ροτέισον όλους τους παίκτες τους οποίους θα έχει ενεργούς και διαθέσιμους. Και κανείς δεν περισσεύει. ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό είναι σαφές για τον κόουτς του Θρύλου…

Διαβάστε επίσης

Δεν έχει στο μυαλό την αναβολή

Δεν έχει στο μυαλό την αναβολή

Τα τεστ της Τρίτης στον Απόλλωνα θα κρίνουν την τύχη του αγώνα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη, την Τετάρτη. Στον Ολυμπιακό δεν κάνουν κουβέντα για αναβολή και δουλεύουν στο φουλ.