ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην Τουρκία γράφουν για πιθανή επιστροφή του Ονιεκουρού στη Γαλατά (photo)

Στην Τουρκία γράφουν για πιθανή επιστροφή του Ονιεκουρού στη Γαλατά (photo)
Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022 - 11:27

Ο Ολυμπιακός έβγαλε το περασμένο καλοκαίρι ένα σημαντικό ποσό από το ταμείο του, για να αποκτήσει με μεταγραφή τον Χένρι Ονιεκουρού. Μία μεταγραφή η οποία έγινε με πολλές προσδοκίες, βάσει της αξίας και της ποιότητας του ποδοσφαιριστή. Ο Ονιεκουρού δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να βγάλει αυτές τις αρετές του, φορώντας τη φανέλα του Θρύλου. Να κάνει αυτά που έκανε στη Γαλατασαράι. Και τα οποία οδήγησαν τον Ολυμπιακό επί δύο καλοκαίρια να προσπαθεί ενεργά να τον πάρει και να τα καταφέρνει στο δεύτερο.

Φορώντας τη φανέλα της Γαλατά, ο Ονιεκουρού έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και στην Τουρκία αυτό δεν το ξεχνούν. Κάτι που φάνηκε και σήμερα, Δευτέρα… Ρεπορτάζ της εφημερίδας AKSAM τονίζει πως η ομάδα του Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να κινηθεί για δανεισμό του Νιγηριανού άσου του Ολυμπιακού.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο αγαπημένος τρόπος απόκτησης του Ονιεκουρού, από την «τσιμ μπομ», Με δανεισμό. Στον Ολυμπιακό δεν έχουν πρόταση στα χέρια τους. Ούτε επίσημη, ούτε κρούση. Επομένως αυτή τη στιγμή η κατάσταση βρίσκεται σε επίπεδο… σεναρίων. Και τίποτα περισσότερο. Στον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί στο να συζητήσουν το οτιδήποτε, εφόσον αυτό αρχίζει από μία σωστή βάση και φυσικά καταλήξει σε πλήρη ικανοποίηση των «θέλω» του.

Ο Ονιεκουρού έχει πάρει πολλές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιολογήσει όλη αυτή την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Επομένως, κάθε σενάριο είναι υπό εξέταση. Αρκεί φυσικά να πάρει σάρκα και οστά, ως πρόταση ή κρούση. Γιατί από σενάρια, από Τουρκία μεριά… χορτάσαμε. Στον Ολυμπιακό ο Ονιεκουρού υπολογίζεται κανονικά, έτσι κι αλλιώς… Τώρα για οτιδήποτε προκύψει, θα γίνει ανάλογη κουβέντα.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης