Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πατάει «γκάζι» ο Μανωλάς, μπήκε κανονικά με την ομάδα

Πατάει «γκάζι» ο Μανωλάς, μπήκε κανονικά με την ομάδα
Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022 - 12:16

Ο Έλληνας σέντερ μπακ δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά, για να φτάσει στο 100% και να μπει στις υποχρεώσεις του Θρύλου! Καθημερινά και με μεγάλη ένταση! Ο Μανωλάς έκανε τα πάντα για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Και έχοντας πλέον επιστρέψει εδώ, στο σπίτι του, κάνει τα πάντα για να μπει το συντομότερο δυνατό και να παίξει! Να προσφέρει, να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του, να συνεχίσει με νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχει.

Ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει προ πολλού στο Ρέντη. Όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δουλεύουν καθημερινά, για το προσεχές ματς με τον Απόλλωνα, αλλά και όχι μόνο. Ακολουθούν αρκετές και σημαντικές υποχρεώσεις για τον Θρύλο, μέσα στον Γενάρη και τον Φλεβάρη. Και πλέον, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προπονείται και ο Κώστας Μανωλάς. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας σέντερ μπακ είχε πάρει λιγότερες μέρες άδειας, από τους συμπαίκτες του, σε αυτή την εορταστική περίοδο. Στόχος του ήταν να συνεχίσει να δουλεύει εντατικά, όλο αυτό το διάστημα, για να μπορέσει να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό και να μπει με την ομάδα. Δούλεψε εντατικά, σε ατομικό επίπεδο. Και τώρα είναι έτοιμος.

Από σήμερα, Δευτέρα 3/1, ο Μανωλάς ενσωματώνεται στις ομαδικές προπονήσεις και αρχίζει να… πατάει γκάζι, για τα καλά. Ο Μανωλάς, αν και δουλεύει σε τέμπο… «δεν κρατιέμαι» (είναι η αλήθεια ότι… καίγεται να μπει και να παίξει!) διατηρεί την ψυχραιμία του και κοιτάζει να μην πιέσει τον οργανισμό του περισσότερο από ό,τι χρειάζεται, ώστε να αποφύγει τα απρόοπτα. Η ουσία είναι ότι ο Μανωλάς έχει πλέον πατήσει «γκάζι» για τα καλά. Είναι λογικό ότι δεν υπολογίζεται για το προσεχές ματς, με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Αλλά από εκεί και μετά, ανάλογα με την εικόνα που θα έχει στις προπονήσεις, θα πάρει και τις ευκαιρίες του, για να μπει για τα καλά στο κέντρο άμυνας του Μαρτίνς. Και να ηγηθεί αυτής, μαζί με τον Σωκράτη.

Διαβάστε επίσης