Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος…

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος…
Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022 - 12:57

Είναι σαφές ότι περνάμε δύσκολα. Και στον αθλητισμό. Και στο ποδόσφαιρο, εν προκειμένω. Η πανδημία «καλπάζει» και η μετάλλαξη Όμικρον έχει φέρει… παντού κρούσματα. Και πλέον γίνεται απολύτως αντιληπτό ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να κινηθεί το ποδόσφαιρό μας, μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση: Θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα, με μεγάλη προσοχή σε όλες τις ομάδες και… έχει ο Θεός.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να συνεχιστεί αυτή τη στιγμή η δράση, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και να μην πάμε σε ακραία σενάρια, με αναβολές ολόκληρων αγωνιστικών ή και παύση της σεζόν, μέχρι να… ηρεμήσει λίγο η κατάσταση…

Είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο, το να συζητάμε αυτή τη στιγμή, για προετοιμασία των ομάδων, για τους αγώνες τους. Όταν οι ίδιες οι ομάδες δεν ξέρουν τις τους ξημερώνει, με τα κρούσματα και τα τεστ, τα οποία κάνουν διαρκώς, είναι δύσκολο να συζητήσουμε για προετοιμασία και για… πλάνα ενδεκάδας. Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι δουλεύουν, αλλά μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα… μέρα-μέρα. Και με… προσευχές, οι υγιείς να είναι αρκετοί!

Διαβάστε επίσης