Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτό είναι το νέο «Νο9» του Ολυμπιακού (photo)

Αυτό είναι το νέο «Νο9» του Ολυμπιακού (photo)
Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2022 - 16:09

Ο Ολυμπιακός δεν μετράει μόνο απουσίες. Δεν μετράει μόνο τους παίκτες που του έφυγαν, για το Κόπα Άφρικα. Μετράει και επιστροφή. Και δη σημαντική. Ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα ολοκληρώθηκε και εκείνος επέστρεψε ήδη στο Ρέντη, από την Αργεντινή. Ο Λοβέρα θα έχει άλλη μια ευκαιρία εδώ, από τον Πέδρο Μαρτίνς. Προκειμένου να δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Ολυμπιακού και να δώσει αυτά τα οποία ξέρουν άπαντες στο Ρέντη ότι μπορεί να δώσει.

Και στην προσπάθειά του αυτά, θα φορά το Νο9! Αυτό θα είναι το νέο… «εννιάρι» του Ολυμπιακού, στη νέα του θητεία εδώ. Μία βόλτα από το site των πρωταθλητών Ελλάδας, φανερώνει ότι ο Λοβέρα έχει επιλέξει το 9 στην πλάτη, παίρνοντας τον αριθμό που άφησε ο Αχμέντ Χασάν, όταν αποχώρησε δανεικός στην Κόνιασπορ.

Ο Λοβέρα θα έχει δύσκολο έργο, εδώ στο λιμάνι. Να κερδίσει μια μόνιμη θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι εν τη απουσία του Χασάν, «9» δεν υπήρχε στον Θρύλο, αφού ο Ελ Αραμπί φοράει το 11 και ο Τικίνιο το 29.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Αντιπερισπασμός σε… διπλό ταμπλό!

Αντιπερισπασμός σε… διπλό ταμπλό!

Με τη διαφορά του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα να ανοίγει, δεν αρκεί η Αγιά Σοφιά. Χρειάζεται φωτογραφίες και από τα Σπάτα η ΑΕΚ, για να κάνει αντιπερισπασμό.