Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός «ντύνει» την Πρέμιερ Λιγκ, οι άλλοι ούτε να «ντύσουν» τον εαυτό τους

Ο Ολυμπιακός «ντύνει» την Πρέμιερ Λιγκ, οι άλλοι ούτε να «ντύσουν» τον εαυτό τους
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022 - 12:24

Δεν προλαβαίνει να «στέλνει» παίκτες στην Αγγλία ο Ολυμπιακός και προκύπτουν διαρκώς… νέα σενάρια για παίκτες του! Ο Μιλιβόγεβιτς, ο Μαζουακού, ο Ποντένσε, ο Τσιμίκας, ο Σα… Ο ένας μετά τον άλλο, ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ακολουθούν το δρομολόγιο Πειραιάς-Αγγλία και όχι απλώς για να πάνε εκεί και να… εμφανίζεται το όνομά τους στο ρόστερ της ομάδας που τους απέκτησε. Αλλά για να παίζουν και να διακρίνονται. Και το κάνουν με επιτυχία. Βγάζοντας μπροστά και το όνομα του Ολυμπιακού.

Και όσο αυτό συμβαίνει, ο Ολυμπιακός… ετοιμάζει τους επόμενους. Ήδη τους έχει έτοιμους. Ήδη τους έχει μπροστά. Ο Μαντί Καμαρά έβλεπε το όνομά του να παίζει για αρκετό καιρό στη μεταγραφική επικαιρότητα του Νησιού. Το όνομά του μπλεκόταν με ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η μεταγραφές δεν προχωρούν πάντα με τον ίδιο τρόπο. Είναι δεδομένο, βεβαίως, ότι το όνομα του Μαντί δεν έχει βγει από τις λίστες των ομάδων, οι οποίες τον τσέκαραν…

Ήρθε αμέσως μετά ο… συνεπώνυμος του Αγκιμπού. Και εκείνος έχει αρχίσει τώρα, με τη δική του σειρά να… τρελάνει την Αγγλία και δη την Πρέμιερ Λιγκ, με τις εμφανίσεις του, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το όνομά του «παίζει διαρκώς στην επικαιρότητα του Νησιού και δη δίπλα στο όνομα της Λίβερπουλ… Ε, δεν μπορεί να είναι τυχαίο…

Την ώρα που οι άλλοι της Σούπερ Λιγκ, αυτού που αποκαλούν εαυτούς «οι μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος» δεν μπορούν ούτε τους… εαυτούς τους να «ντύσουν», ο Ολυμπιακός όχι μόνο «ντύνει» εαυτόν με εξαιρετικούς παίκτες, αλλά στη συνέχεια τους μεταφέρει με… συνοπτικές διαδικασίες στην Αγγλία και… ντύνει την Πρέμιερ Λιγκ!

Άλλο επίπεδο πια ο Θρύλος. Ας μην απορούν ορισμένοι γιατί έχει φτιάξει το όνομα που έχει φτιάξει, στη μεταγραφική αγορά.

Διαβάστε επίσης