Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τους σεβόμαστε, να τους τιμούμε και να τους εκτιμούμε!

Να τους σεβόμαστε, να τους τιμούμε και να τους εκτιμούμε!
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2022 - 14:20
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού είναι συνδεδεμένοι με την ομάδα. Μιλάμε για έναν ενεργό Σύνδεσμο Βετεράνων, με αμέτρητους αγώνες, με κοινωνική προσφορά. Αλλά είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε πάντα το εξής: Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι κάποτε φόρεσαν και τίμησαν την ένδοξη ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος, κάνουν το ίδιο ακόμη και σήμερα!

Ακόμη και τώρα… Μετά από τόσα χρόνια. Προσφέρουν στην κοινωνία, όπως προσφέρουν και στον ίδιο τον Ολυμπιακό. Τιμώντας το όνομά του. Τιμώντας την ένδοξη ιστορία του, την οποία οι ίδιοι έχτισαν, μέσα από τα χρόνια…

Η απώλεια του Στέλιου Σεραφείδη στην ΑΕΚ επαναφέρει στο μυαλό μια σκέψη, την οποία πρέπει πάντα να έχουμε: Πρέπει να τιμούμε την ένδοξη ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ μας! Τους Βετεράνους του Συλλόγου μας, τους Βετεράνους του Θρύλου. Την ένδοξη ιστορία του Συλλόγου που αγαπούμε. Να τους σεβόμαστε, να τους τιμούμε και να τους εκτιμούμε!

Να είμαστε σε θέση να κατανοούμε τι έχουν κάνει και πόσα έχουν προσφέρει στην ομάδα που απολαμβάνουμε σήμερα, έχοντας κάνει τον Ολυμπιακό, Θρύλο… Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμη εδώ. Στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Δουλεύουν με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο, για να μεγαλώνει διαρκώς το όνομα του Ολυμπιακού. Να γίνεται ακόμη πιο ένδοξο και θρυλικό.

Και πρέπει να στεκόμαστε στο πλευρό τους, όπως εκείνοι στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αλλά και όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται στο πλευρό τους. Έτσι πρέπει να είμαστε και εμείς, δίπλα στην ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ του Ολυμπιακού μας!

Διαβάστε επίσης