Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τι και αν είσαι από τη β’ ομάδα; Εδώ είναι Πειραιάς!

Τι και αν είσαι από τη β’ ομάδα; Εδώ είναι Πειραιάς!
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 - 10:28

Εδώ είναι Πειραιάς. Με κάθε τρόπο, σε κάθε ποδοσφαιρική πτυχή, ισχύει αυτό το ρητό: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Και δεν έχει σημασία αν εσύ που φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού είσαι από την πρώτη ομάδα, ή από τη β’ ομάδα. Είσαι ΛΙΟΝΤΑΡΙ. Έτοιμος να μπεις στο γήπεδο και να παλέψεις, για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος, για τις κόκκινες και λευκές ρίγες στη φανέλα σου, για όλα όσα πρεσβεύει και συμβολίζει αυτή η ομάδα… Για όλα όσα είναι ο Ολυμπιακός.

Σουρλής, Αλγκασίμ Μπα, Τζολάκης, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Μαυρουδής, στην αποστολή για τον Απόλλωνα. Στον πάγκο ο Μαρτίνς, όχι ο Ιμπαγάσα… Έτσι; Να που η β’ ομάδα είναι παρούσα. Και χρειάζεται να ωθήσει την πρώτη ομάδα. Και όχι σε ένα ματς Κυπέλλου, με ρεβάνς, στο οποίο το διακύβευμα δεν είναι και τόσο μεγάλο. Αλλά σε ένα ματς πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να καίγεται για βαθμούς και για να συνεχίσει στο +11 από την ΑΕΚ, κρατώντας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, τη διαφορά του.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ιμπαγάσα, οι οποίοι πήραν τώρα το χρίσμα από τον Μαρτίνς για να ανέβουν στην αποστολή της πρώτης ομάδας και να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει στη Ριζούπολη, οφείλουν να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Έχουν κάνει καλά πράγματα στη Σούπερ Λιγκ 2, οφείλουν τώρα να δείξουν το επίπεδό τους και στη Σούπερ Λιγκ… Ο Ολυμπιακός (πρέπει να) δουλεύει ως ένα σε όλα τα επίπεδα. Και τα νεαρά παιδιά του Ιμπαγάσα είναι εδώ για να δείξουν τι αξίζουν.

Διαβάστε επίσης