Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμβιλά: «Θέλουμε οπωσδήποτε τον τίτλο»

Εμβιλά: «Θέλουμε οπωσδήποτε τον τίτλο»
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 - 22:41

Το μόνο θετικό από σήμερα ήταν πως ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ του Θρύλου, τόνισε πως η ομάδα δεν έχει επαναπαυτεί και δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε να υπερασπιστεί τον τίτλο.

Ακόμη, ανέφερε πως η ομάδα έχει πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και κλείνοντας, είπε πως δεν υπάρχει δικαιολογία στην ομάδα για τέτοιου είδους αποτελέσματα.

«To μόνο θετικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Εξάλλου γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα Play offs, για να υπάρχει κίνητρο μέχρι τέλους. Θέλουμε οπωσδήποτε να υπερασπιστούμε τον τίτλο.

Θα πρέπει να παίξουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα και ένταση σε σχέση με το σημερινό ματς. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Είμαστε ομάδα με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες, έχουμε λύσεις σε όλες τις ζώνες, έχουμε εναλλακτικές.

Στον Ολυμπιακό δεν παίζει ένας βασικός και οι άλλοι είναι αναπληρωματικοί. Παρά την απουσία των Αφρικανών, έχουμε λύσεις που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, επομένως δεν υπάρχει δικαιολογία».

Διαβάστε επίσης