Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παράδειγμα προς μίμηση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Παράδειγμα προς μίμηση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!
Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 - 17:49

Μια μεστή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα παιχνίδι στο οποίο κλήθηκε να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο 37χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού έχει φωνάξει «παρών» κάθε φορά που έχει χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι πάντα εκεί, σοβαρός και παθιασμένος, είτε χρειαστεί να παίξει ένα λεπτό είτε ενενήντα. Είναι παράδειγμα προς μίμηση στην προσέγγιση των παιχνιδιών και στην σοβαρότητα που δείχνει σε κάθε του εμφάνιση.

Χθες, ήταν πολύ σταθερός στα μετόπισθεν, με πολύ αποτελεσματικές μπαλιές προς τα «φτερά» του Ολυμπιακού, βρίσκοντας πάντα συμπαίκτη και δημιουργώντας συνθήκες ευκαιρίας για του «ερυθρόλευκους».

Παρά τα 37 του χρόνια, έτρεψε σε όλο το γήπεδο και κάλυπτε όλους τους χώρους, δείχνοντας πως έχει αποδεχθεί απόλυτα τον ρόλο του και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όποτε και για όσο του ζητηθεί.

Διαβάστε επίσης

Ήταν κακός στη Ριζούπολη, και;

Ήταν κακός στη Ριζούπολη, και;

Δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και «γκέλαρε» ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως αυτό δε σημαίνει πως τελείωσε και η ομάδα...