Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δοκάρι και μέσα, «Θεός». Δοκάρι και έξω, άχρηστος! (video)

Δοκάρι και μέσα, «Θεός». Δοκάρι και έξω, άχρηστος! (video)
Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 - 16:28
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Σοβαρή «γκέλα» έκανε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης στη Ριζούπολη. Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί αυτό το 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης; Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός, δεν έκανε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και άφησε δύο βαθμούς. Αυτό. Τίποτα παραπάνω.

Από αυτό, όμως, ως την ισοπέδωση, είναι χαοτική η απόσταση. Προσέξτε: Όχι κριτική. Ισοπέδωση. Πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσεις όταν βλέπεις σχόλια ακραία. Ακραίο είναι το «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Ακραίο είναι και το «Δεν κάνουν»!

Κάπου ώπα! Δηλαδή, αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός πρώτος, αήττητος και στο +9, μετά από 16 αγωνιστικές, τι θα γινόταν; Είπαμε, καλή η κριτική. Χρειάζεται. Και γενικότερα φέτος ο Ολυμπιακός δεν είναι στα καλύτερά του. Παίρνει, συνήθως, όμως, αυτό που θέλει. Έτυχε και στη Ριζούπολη η μπάλα δεν έμπαινε μέσα και δεν κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το γράψαμε και νωρίτερα: Αν ο Ολυμπιακός πήρε το μάθημα και το μήνυμα ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο αν δεν προσπαθήσει πολύ, τότε για το «Χ» στη Ριζούπολη θα μπορούμε να πούμε «μικρό το κακό».

Είναι φοβερό, πάντως, που κάποιοι (ευτυχώς, λίγοι!) καταφέρνουν να αλλάζουν γνώμη από ένα γκολ, από ένα παιχνίδι, από ένα αποτέλεσμα. Από τη μία μέρα στην άλλη. Από τη μία στιγμή στην άλλη. Δοκάρι και μέσα; «Θεός»! Δοκάρι και έξω; Άχρηστος!

Λίγη ψυχραιμία, παιδιά! Ήρεμα...

Διαβάστε επίσης