Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερός Αγκιμπού, στην κορυφαία ενδεκάδα νεαρών Αφρικανών του 2021!

Τρομερός Αγκιμπού, στην κορυφαία ενδεκάδα νεαρών Αφρικανών του 2021!
Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 - 22:59

Ο Αγκιμπού Καμαρά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και στα φιλικά της εθνικής Γουινέας ενόψει του Κόπα Άφρικα. Επί της ουσίας παίζει σε υψηλό επίπεδο για έξι μήνες, δηλαδή το διάστημα που είναι στον Ολυμπιακό, αφού πριν στη Λιλ δεν ήταν στην πρώτη ομάδα, αλλά στη δεύτερη.

Χάρη στην παρουσία του στους «ερυθρόλευκους», κατάφερε να κληθεί για πρώτη φορά στην εθνική Γουινέας και μάλιστα είναι με την ομάδα της πατρίδας του στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και στα βασικά πλάνα της ομάδας του!

Από εκεί και πέρα, έχουν αρχίσει μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να τον κοιτούν, με τους Άγγλους να γράφουν έντονα πως Λίβερπουλ και Νιούκαστλ είναι οι δύο σύλλογοι οι οποίοι τον έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους και τον έχουν τσεκάρει.

Τώρα ήρθε μία ακόμη διάκριση για τον παίκτη του Ολυμπιακού και έχει να κάνει με την κορυφαία ενδεκάδα Αφρικανών νεαρών ποδοσφαιριστών για το 2021.

Με παρουσία μόλις έξι μηνών σε υψηλό επίπεδο, ο Αγκιμπού Καμαρά κατάφερε να συμπεριληφθεί στην κορυφαία ενδεκάδα νεαρών Αφρικανών για τη χρονιά που μας πέρασε!

Με παίκτες στην ενδεκάδα από Λιόν, Μάντσεστερ Σίτι, Μπρόντμπι, Σαχτάρ, Τότεναμ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Αγκιμπού Καμαρά επιβεβαιώνει πως έχει καταφέρει να μπει στο στόχαστρο των «μεγάλων», από τη στιγμή που η μία διάκριση διαδέχεται την άλλη...

Διαβάστε επίσης