Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγκιμπού Καμαρά: «Ο νέος Λούκας Λέιβα της Λίβερπουλ!»

Αγκιμπού Καμαρά: «Ο νέος Λούκας Λέιβα της Λίβερπουλ!»
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 13:03

Ένα ακόμη δημοσίευμα ήρθε από το Νησί και συνδέει τον Αγκιμπού Καμαρά με την Λίβερπουλ, το οποίο τονίζει πως ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του Θρύλου, βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και θα μπορούσε να γίνει ο νέος… Λούκας Λέιβα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «liverpoolecho», οι άνθρωποι της Λίβερπουλ θα τον τσεκάρουν στο Κόπα Άφρικα, βλέποντας στο πρόσωπο του έναν ιδανικό διάδοχο του Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Στη συνέχεια, το ίδιο δημοσίευμα, κάνει λόγο για έναν παίκτη ο οποίος δείχνει «ικανός να παίξει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης» και αναφέρει μερικά από τα στατιστικά του Αγκιμπού Καμαρά, τα οποία… «τρέλαναν» τους Άγγλους.

Ο μεσοεπιθετικός από την Γουινέα είναι ένας από τους 5 παίκτες που έχουν πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ και τρεις ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μόλις 5 παίκτες έχουν περισσότερα τάκλιν ανά ενενηντάλεπτο από τον Αγκιμπού Καμαρά στο Europa League, γεγονός που δείχνει ότι είναι πολυδιάστατος.

Ενθουσιασμός υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της Λίβερπουλ για αυτήν την προοπτική, την ώρα όμως που ο ίδιος ο παίκτης σκέφτεται μόνο τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης