Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι… επιστροφές ανεβάζουν την ομάδα!

Οι… επιστροφές ανεβάζουν την ομάδα!
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 14:12

Με αρκετά προβλήματα αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς πέρα από τις απουσίες του Κόπα Άφρικα είχε και 4 επιπλέον απόντες από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα νέα που έρχονται για τους τρεις εξ αυτών, αναμένεται να είναι ευχάριστα, με τους Λαλά, Λόπες και Ανδρούτσο να βρίσκονται σε καλό δρόμο για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Οι τρεις παίκτες, έλειψαν από τον Ολυμπιακό και η επιστροφή τους στην δράση, είναι δεδομένο πως θα ανεβάσει επίπεδο, ολόκληρη την ομάδα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (09/01), όμως στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» επικρατεί αισιοδοξία για την κατάσταση των τριών παικτών, οι οποίοι κάνουν… αγώνα δρόμου, ώστε να είναι στην αποστολή.

Αισθητή έγινε η απουσία των Λαλά και Λόπες από το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς οι δύο παίκτες είχαν βρει εξαιρετικό ρυθμό αγώνα και είχαν πιάσει πολύ καλή αγωνιστική απόδοση το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να… λείψουν από τον Ολυμπιακό οι ενέργειες των δύο.

Ακόμη, φανερή ήταν και η απουσία του Ανδρούτσου, ο οποίος είναι ένας παίκτης που δίνει πάντα το 100% του για τον Ολυμπιακό και παίζει πάντα με περίσσεια ενέργεια και πολύ πάθος, ενώ έλειψε αρκετά η φρεσκάδα που προσφέρει κάθε φορά που αγωνίζεται.

Ο Ολυμπιακός τηρεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και άπαντες στην ομάδα υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ για τον κορονοϊό, με την ομάδα να έχει διαρκώς νέα αποτελέσματα και νέες συνθήκες. Εν αναμονή, λοιπόν, των νέων αποτελεσμάτων και των χαρμόσυνων νέων, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα.

Διαβάστε επίσης