Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σούπερ Λιγκ: Αυτοί οι αγώνες αναβάλλονται

Σούπερ Λιγκ: Αυτοί οι αγώνες αναβάλλονται
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 15:55

Το 2022 άρχισε με δυσκολίες, σε επίπεδο πανδημίας και σε επίπεδο ποδοσφαιρικό. Αν και το πρωτάθλημα προχωράει κανονικά, η Σούπερ Λιγκ αναγκάζεται να προχωρά σε μεμονωμένες αναβολές, εκεί όπου χρειάζεται, αφού τα προβλήματα από τις ομάδες δεν λείπουν.

Δύο ματς πάνε για αναβολή και συγκεκριμένα τα Άρης-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Λαμία.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Διαβάστε επίσης