Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέδρο Μαρτίνς: «Θα το ξαναπώ, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Πέδρο Μαρτίνς: «Θα το ξαναπώ, δεν έχει κριθεί τίποτα»
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 21:27

Δε σταματάει να το λέει ο Πέδρο Μαρτίνς το γεγονός πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και έχει αρκετό δρόμο ακόμη.

Το είπε και τώρα στις δηλώσεις του στη NOVA, ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη την Κυριακή για τη 17η αγωνιστική της Super League:

«Σκοπεύω να πω ξανά, αυτό που λέω πάντα, πως το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Μπορείς να χάσεις βαθμούς απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, ανά πάσα στιγμή.

Την περασμένη φορά παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν περιμέναμε και δεν είχαμε προβλέψει, δεν σκοπεύαμε φυσικά να χάσουμε βαθμούς, όμως στο ποδόσφαιρο αυτό μπορεί να συμβεί, μπορείς να παίξεις απέναντι σε οποιονδήποτε και να χάσεις βαθμούς, απέναντι σε οποιονδήποτε, είναι πολύ νωρίς λοιπόν ακόμα για να λέμε ότι έχουμε κατακτήσει το οτιδήποτε και έτσι αυτό που έχουμε να κάνουμε να το ξεπεράσουμε, να αναλύσουμε πολύ καλά τι συνέβη, να δούμε τι έφταιξε και στη συνέχεια να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι την Κυριακή και να επιστρέψουμε στις νίκες, παίρνοντας τους βαθμούς.

Απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο μπορείς να χάσεις βαθμούς, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί, ξεκινώντας από την Κυριακή που παίζουμε με τον Αστέρα, μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες και που σίγουρα θα μας δυσκολέψει, με την ποιότητα που έχει».

Για το πόσο διαφορετικό περιμένει το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Θα είναι πολύ διαφορετικό, γιατί οι δύο ομάδες διαφέρουν, έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά και σαν ομάδες αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού τους. Ο Απόλλων παίζει πάντα κλειστό παιχνίδι, με χαμηλή άμυνα, όπως έγινε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, περιμένοντας τις αντεπιθέσεις. Ενώ ο Αστέρα θα παίξει πιο ανοικτά, είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, μια ομάδα που θα προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι, να το φέρει στο δικό της ρυθμό και στα δικά της μέτρα, γι’ αυτό και σαν παιχνίδι θα έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, μιας και παίζουμε στο Καραϊσκάκης, όπου όλοι οι αγώνες διαφέρουν εκεί».

Για τα προβλήματα μέχρι στιγμής: «Αυτή τη στιγμή έχουμε τα γνωστά προβλήματα και επιπλέον έχουμε μια ανησυχία για την περίπτωση του Μπουχαλάκη, ενώ ελπίζουμε αύριο να έρθει ο Σωκράτης και να δώσει τις απαντήσεις που όλοι ελπίζουμε και περιμένουμε».

Για τον στόχο του το 2022, μιας και ήταν ο Πορτογάλος προπονητής με τις περισσότερες νίκες, το 2021: «Να πάρω ακόμα περισσότερες νίκες με τον Ολυμπιακό και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα και όσο περνάνε τα χρόνια να καταφέρνω περισσότερες νίκες και περισσότερα κατορθώματα».

Για το μεταγραφικό: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στα μεταγραφικά».

Διαβάστε επίσης