Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ριζούπολη τελείωσε

Η Ριζούπολη τελείωσε
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022 - 10:06

Αρκετά με το ματς της περασμένης Τετάρτης. Ήρθε το Σάββατο, παραμονή του επόμενου αγώνα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Ο Θρύλος οφείλει (αν δεν το έχει πράξει ήδη) να φύγει από την Τετάρτη και να έρθει από τώρα στο Σ/Κ. Συγκεκριμένα στην Κυριακή. Εκεί όπου περιμένουν οι Αρκάδες. Αστέρας Τρίπολης. Μόνο. Αφήνουμε το παρελθόν στο παρελθόν και προχωράμε… Ει δυνατόν στο μέλλον. Όχι μόνο στο παρόν.

Δεν σηκώνει άλλη μεμψιμοιρία και άλλη στενοχώρια για την γκέλα στη Ριζούπολη. Ο Θρύλος μπορεί να είναι εκείνος ο οποίος έκανε το λάθος την περασμένη Τετάρτη, πέφτοντας σε «γκέλα», αλλά μπορεί να είναι και εκείνος ο οποίος θα το διορθώσει και άμεσα. Είπαμε, η Ριζούπολη τελείωσε. Δεν υπάρχει τώρα λόγος για τον Μαρτίνς και τους παίκτες να στέκονται και να κοιτούν πίσω. Οφείλουν να κοιτάξουν μόνο μπροστά. Και εκεί περιμένει ένα δύσκολο ματς, ιδιαίτερο, σε άδειο Καραϊσκάκη και με απουσίες ξανά, ενδεχομένως, για την ομάδα. Όλο το βάρος οφείλει να το ρίξει εκεί, ο Ολυμπιακός. Να ξεχάσει την γκέλα στη Ριζούπολη και να πατήσει «γκάζι», για να μπορέσει να ξεπεράσει τον μικρό σκόπελο, στον οποίο έπεσε.

Δεν έγινε και τίποτα τρομερό, μην τρελαθούμε κιόλας. Είπαμε, +9 είναι η ομάδα και καβάλα στ’ άλογο, έχοντας και την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, στον 2ο γύρο. Αλλά να διορθώνονται τα λάθη και να γίνονται τα σωστά. Αυτό μετράει. Αυτό πρέπει να γίνει και τώρα, με τον Αστέρα.

Διαβάστε επίσης

Λαλά, Ανδρούτσος ή Καρμπόβνικ

Λαλά, Ανδρούτσος ή Καρμπόβνικ

Ο Πολωνός επανήλθε και μπήκε στο ματς με τη Ριζούπολη. Και ο Μαρτίνς περιμένει τους δύο, για να δει τι θα κάνει με τον τρίτο.

Από Μανούχο σε... Μανούχο!

Από Μανούχο σε... Μανούχο!

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Αργολίδας σφυρίζει στο ματς με τον Αστέρα. Είχε οριστεί και Απόλλων-Ολυμπιακός, όμως αντιστάθηκε λόγω κωλύματος...