Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η «Daily Mirror» στον «χορό» για Αγκιμπού!

Η «Daily Mirror» στον «χορό» για Αγκιμπού!
Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2022 - 14:19

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο προσκήνιο, στα διάφορα αγγλικά ΜΜΕ. Ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού απασχολεί καθημερινά την επικαιρότητα στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από το Νησί, από διάφορα ΜΜΕ τα οποία (παρ)ακολουθούν από κοντά την υπόθεση, η Λίβερπουλ… καραδοκεί.

Δεν είναι άγνωστο ότι οι Reds έχουν… σταμπάρει τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού, με το σπουδαίο ταλέντο. Αλλά δεν είναι άγνωστο ότι δεν είναι και οι μόνοι. Λέστερ, Μίλαν φέρονται να είναι από κοντά στο θέμα και να… καραδοκούν επίσης. Οι πληροφορίες, ως προς το ποιος ενδιαφέρεται πιο έντονα, εναλλάσσονται καθημερινά και σήμερα μπαίνει στον χορό και η «Daily Mirror».

Η πασίγνωστη βρετανική εφημερίδα ακολουθεί επίσης τις εξελίξεις και αναφέρει και εκείνη σήμερα ότι η Λίβερπουλ βλέπει στο πρόσωπο του Αγκιμπού Καμαρά, τον νέο… Λούκας Λέιβα. Μάλιστα, οι Άγγλοι συνέκριναν τον Καμαρά με τον Λούκας Λέιβα, με το δημοσίευμα να έχει τίτλο: «Η Λίβερπουλ κάνει σκάουτιγνκ στο νέο Λούκας Λέιβα, ως τον πιθανό αντικαταστάτη του Ναμπί Κεϊτά».

Μένει να φανεί εάν όλα αυτά τα δημοσιεύματα θα βρουν και εφαρμογή στην πράξη, ή αν πρόκειται απλώς για… θεωρία.

Διαβάστε επίσης